Merken en landen

Renovatie staat gekend als hét platform voor kennisdeling en zakendoen in het kader van snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van woningen en utiliteitsgebouwen. De vakbeurs biedt een volledig aanbod van innovaties op de beursvloer en een actueel kennisprogramma. Renovatie 2022 vindt plaats op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022 in de Brabanthallen Den Bosch. De komende editie zal ook Bostik van de partij zijn.
Bostik is als wereldwijd toonaangevende lijmspecialist in de bouwmarkt vereerd haar klanten en relaties weer te ontmoeten. Vandaag kan en mag dit weer! De oplossingen van Bostik worden wereldwijd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten gebruikt. Er zijn vele Bostik renovatieoplossingen. Van isolatie en duurzaam luchtdicht bouwen tot vochtwering en afwerking.

De renovatiemarkt is voortdurend in ontwikkeling. Door de wisselende trends, wet- en regelgeving, materialen en uitdagingen moeten professionals zich blijven aanpassen en bijscholen. Voor hen streeft Bostik naar milieuvriendelijke oplossingen die hun steentje bijdragen aan het duurzaam bouwproces.  De oplossingen van Bostik maken het de professionals mogelijk de meest uitdagende materialen in de meest veeleisende omgevingen te kunnen verlijmen.

Het Bostik Benelux team staat voor u klaar bij het realiseren van uw projecten. Wij ontvangen u graag op stand D046, hal 6!

Afspraak in Den Bosch!

Meld je hier aan!

*Beeld downloaden persbericht, klik hier!

Top