Merken en landen

De MT500 is een lijst met bedrijven die de beste reputatie hebben bij hun ‘peers’. De lijst wordt jaarlijks samengesteld door MT/Sprout, hét platform voor ondernemers achter snelgroeiende startups en scale-ups en het leiderschapstalent binnen serieuze organisaties.

Bostik heeft de lijst in 2021 ook gehaald én meer dan verdiend. Zo blinken we volgens peers uit in onze excellente uitvoering en ons goede werkgeverschap.

Daar zijn we natuurlijk supertrots op! Daarom willen we dan ook iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat bedanken! Op de eerste plek komen álle collega’s van Bostik in Nederland. Zonder onze fantastische werknemers en hun inzet hadden we nooit het bedrijf kunnen worden dat we nu zijn. Maar ook onze klanten, leveranciers en alle andere betrokkenen verdienen een bedankje. Samen zijn we één Bostik: #sticktogether

Voorproefje artikel uit de MT500

Het artikel dat is geschreven als onderdeel van de MT500, begint met onderstaande, veelbelovende alinea:

"Als onderdeel van chemieconcern Arkema heeft Bostik een zelfs voor de sector bovengemiddelde veiligheidsstandaard. Die focus heeft volgens Managing Director Vincent Imbos grote voordelen gebracht. “Zeker het afgelopen jaar hebben de zorg voor het welzijn, het werkklimaat en de persoonlijke ontwikkeling geleid tot een hoge tevredenheid onder werknemers. Tegelijkertijd levert een omgeving waarin zowel safety als duurzaamheid het uitgangspunt is veel meer aandacht op voor onderzoek en productvernieuwing."

Meer lezen? Het hele artikel vind je hier: https://mtsprout.nl/mt500/mt500-2021/business-stories-2021/lijmspecialist-met-oog-voor-kwaliteit

Top