Merken en landen

GORINCHEM (NL) - De Interieur Collectie Dagen worden dit jaar gehouden van zondag 24 tot en met dinsdag 26 september in de Evenementenhal in Gorinchem. Bostik is natuurlijk aanwezig. Op onze stand vind je informatie over duurzame oplossingen voor vloerafwerking en we geven elke dag live productdemonstraties.

In al onze ontwikkelingen staat duurzaamheid voorop. Zowel op bedrijfs- als productniveau nemen we tal van initiatieven om onze productverpakkingen én productsamenstellingen te verbeteren.
Tijdens InCoDa zie je op de Bostik-stand wat dit in de praktijk betekent in renovatieprojecten. We nemen een breed scala producten voor de ondervloer mee; allemaal gecertificeerd volgens EMICODE® EC 1 PLUS, waarmee ze aantoonbaar voldoen aan de strengste emissie-eisen. Beter voor het milieu en beter voor de verwerker.
 

Live demonstraties

Kom naar onze stand en bekijk de verschillende live productdemonstraties van onze internationale productexperts. Van het herstellen van scheuren en aanbrengen van vochtschermen tot en met het egaliseren van de ondervloer en het verlijmen van verschillende typen afwerkvloeren.
Onze experts geven je praktische productkennis en slimme tips over de juiste toepassing. Daar word je altijd wijzer van! Het programma van de dagelijkse productdemonstraties vind je hieronder.

Ontmoet de Bostik-collega's

Deze Bostik-collega’s zijn op de stand aanwezig. Wil je een afspraak met een van hen maken? Stuur gerust een e-mail.
E-mail Stavros KONTOGIANNIS
E-mail Percy KIEMENEY
E-mail Ernst BANNINK
E-mail Fedde TRINKS


Programma productdemonstraties

Let op: wijzigingen in het programma zijn mogelijk.
Bekijk hier kort voor de beurs het definitieve demonstratieprogramma!
 
  Zondag 24 sept. Maandag 25 sept. Dinsdag 26 sept.
11:00     RENO P520
12:00   WOOD H770 ECO PREMIUM HYTEC E736 TURBO
13:00 RENO P520 GRIP A500 + SL C510 PRO  
14:00 HYTEC E736 TURBO STIX A800 + LVT SL C510 PRO
15:00 SL C510 PRO   STIX A800 + LVT
16:00 STIX A800+LVT RENO P520 WOOD H770 ECO PREMIUM
17:00   HYTEC E736 TURBO  
19:00   SL C510 PRO  

Onder andere deze producten staan op onze stand in de spotlight:

STIX A800 PREMIUM; een zeer breed toepasbare acrylaat dispersie vloerlijm met een zeer hoge afschuifsterkte én een lange open tijd. Dankzij de lange verwerkbaarheid kunnen applicateurs rustiger en preciezer werken, maar ook grotere oppervlaktes in één keer aanpakken. De vloerlijm is bij uitstek geschikt voor soepele vloeren zoals LVT-vloeren, rubberen vloeren en PVC vloerstroken.
 
FIX A570 MULTI TACK; een universele vloerlijm voor het antislip, verwijderbaar en recyclebaar verlijmen van tapijttegels en bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor kantoorgebouwen, BREEAM- en LEED-projecten.
 
WOOD H770 ECO PREMIUM; een ecologisch verantwoorde SMP-Hybride parketlijm voor bijvoorbeeld parket, geschuurd OSB, spaanplaat en multiplex die op korte termijn leverbaar wordt in een ecologische verpakking.
 
Binnenkort in ons aanbod: HYTEC E736 TURBO; een tweecomponenten vochtscherm, dat uitermate geschikt is om optrekkend vocht in cementgebonden ondergronden te bestrijden. Het heeft een ultrasnelle droogtijd van slechts 4 uur en een zeer laag verbruik. Ook dat is een vorm van duurzaamheid.

Beursinformatie

Gratis toegangskaart

We kijken ernaar uit je op
Bostik-stand G.118 te ontmoeten. 
Bestel hier je gratis toegangsbewijs:
 
GRATIS INCODA TOEGANGSBEWIJS

Geen tijd om naar de beurs te komen, maar wel interesse in een demonstratie of training?

Via de Bostik Academy bieden we het hele jaar trainingen op maat. Bekijk hier de mogelijkheden of geef je wensen aan ons door.

Bostik Academy trainingen
Top