Merken en landen

Bostik levert al jaren en met veel succes een breed assortiment vloer-technische producten, zoals primers, reparatiemiddelen, egalines en lijmen. Het afgelopen jaar heeft Bostik haar volledige Europese assortiment tegen het licht gehouden. De producten zijn waar nodig verbeterd en er zijn krachtige, internationale namen aan gegeven, zoals ‘Grip’, ‘Stix’ en ‘Fix’. Op de uniform ogende verpakkingen staan symbolen die de eigenschappen van het product duidelijk maken. Ook is een indeling gemaakt in de kwaliteitsklassen Good, Better, Best en Special. De informatie op de verpakking staat in zes talen weergegeven, handig voor bedrijven met internationaal personeel.

Productcatalogus

Lees nu
blue_teaser_640x480.jpg

Productnaam Mutatiebrochure

Lees nu
darkblue_teaser_640x480.jpg

Artikel Mutatieoverzicht

Lees nu
purple_teaser_640x480.jpg

Nieuwe Verpakkingen

Lees nu
red_teaser_640x480.jpg

Duidelijke Indeling

Lees nu
white-paw_teaser_640x480.jpg

“Duurzame vloeren realiseren met Bostik emissiearme vloerproducten”

Steeds meer bedrijven voelen de noodzaak om bij nieuwbouw of renovatie te kiezen voor duurzame en meer milieuvriendelijke producten. BREEAM (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) geldt wereldwijd als de meest populaire gebouwcertificering op het gebied van duurzaamheid. In het kader van duurzame bouwprojecten wordt het woord ‘emissie’ regelmatig gebruikt. Het is een verzamelnaam voor het vrijkomen van schadelijke of verontreinigende stoffen. Binnen de bouwbranche wordt de emissie van producten meestal aangeduid met het EMICODE®-keurmerk. Producten die voldoen aan de Emicode EC1-plus zijn het meest emissiearm en mogen worden toegepast in BREEAM projecten.

Bostik draagt graag bij aan een duurzame en gezondere leefomgeving en biedt daarom een ruim assortiment aan lijm-, afdichtings-, tegel- en vloersystemen die EC1-plus zijn gecertificeerd en daarmee ingezet kunnen worden in BREEAM projecten. Klik hier voor een overzicht van de zeer emissiearme vloertechniekproducten die voldoen aan deze hoogste EC1-plus klasse.

Bostik biedt maximale ondersteuning voor de slimme vakman!

  • Samenwerken met vloerproducenten
  • Technische ondersteuning
  • Verkoop ondersteuning
  • Brede technische kennis
  • Een uitgebalanceerd systeem-assortiment
  • Handige tools voor handel en verwerkers
  • De beste kwaliteit
  • Altijd een oplossing
Top