Bostik around the world

 Our main brands

Bostik on ottanut kokonaisvaltaisen otteen lattialiimavalikoimastaan ja kehittänyt tiiviissä yhteistyössä lattianpäällystäjien kanssa 11 tuotetta, jotka yksinkertaistavat ja parantavat lattian liimausta.

Aikaisempaan valikoimaan verrattuna tuotteiden käyttöalue on laajentunut ja kattaa lattialiimauksen useimmat tarpeet. Valikoima sisältää liimoja pehmeille lattioille ja puulattioille sekä myös erikoisteipin PVC-portaille, märkätilojen matoille ja portaiden reunoille.

Kaikki tuotteet on optimoitu rankkaan kulutukseen kriittisissä ympäristöissä, kuten kouluissa, terveydenhoidossa, myymälöissä ja työpaikoilla. Pitkän kokemuksemme ansiosta tuotteet säilyttävät luotettavan tasaisen laadun astiasta toiseen, mikä tarjoaa turvallisuutta lattianpäällystäjille.

Valikoima sisältää yhteensä 11 uutta lattialiimaa, joista sa on erityisen erottuva:

STIX A800 Premium on pehmeiden lattialiimojen lippulaiva. Se on erittäin monipuolinen ja toimii useimmille eri lattiamateriaaleille.  Vahva alkutartunta ja nopea lujuuden kasvu tekevät tuotteesta helppo käsitellä ja kestävä ajan mittaan.

STIX A600 Evolution on kehitetty innovatiivisella teknologialla – Glassball Technology – joka tarkoittaa, että 10 litran astia on noin 3 kg kevyempi kuin perinteiset lattialiimat. Työmäärä vähenee ja korkeampi riittoisuus myötävaikuttavat yhdessä suuren määrän uusiutuvien raaka-aineiden kanssa siihen, että lattialiiman ympäristökuormitus on minimaalinen.

STIX A555 Ultra on edullinen vaihtoehto korkealla liimavahvuudella ja hyvillä levitysominaisuuksilla. Erinomainen valinta projekteihin, joissa käytetään esimerkiksi vinyylimattoja, LVT ja kumia suurilla pinnoilla.

Valtaosa valikoiman astioista on valmistettu harmaasta kuluttajien kierrätysmuovista ja kaikki tuotteet on ovat ympäristömerkittyjä. Tulos myötävaikuttaa parempaan työympäristöön sekä lattianpäällystäjille että loppukäyttäjille.

”Näillä 11 tuotteella katamme useimmat käyttötarkoitukset samalla, kun pidämme tuotemäärän alhaisena helpottaaksemme asiakkaiden arkipäivää. Valikoiman suorituskyky on erittäin korkea. Keskittymällä laatuun haluamme auttaa luomaan lattian, joka pysyy pidempään tulevaisuudessa ilman vaihtoa. Tämä yhdessä uusien, ympäristöystävällisempien pakkausten kanssa myötävaikuttaa kestävämpään tulevaisuuteen.”

Jenny Lundegård, Product Manager Flooring Bostik Nordic

Tietoa Bostikista

Bostik on maailman johtava teollisen valmistuksen asiantuntija sekä rakennus- että kuluttajamarkkinoilla. Bostik on valmistanut innovatiivisia, älykkäitä ja mukautettavia ratkaisuja arkipäiviimme jo yli vuosisadan ajan. Bostik kuuluu kemikaalikonserni Arkemaan.

Tutustu Lisää

Lisätietoja Tästä

Liimaopas Bostik Forbo

Lataa
yellow-gecko-teaser_640x480_2.png
yellow-gecko-teaser_640x480_2.png

Liimaopas Bostik Gerflor

Lataa
white_teaser_640x480.jpg
white_teaser_640x480.jpg

Liimaopas Bostik Tarkett

Lataa
darkblue_teaser_640x480.jpg
darkblue_teaser_640x480.jpg
Top