Tuotemerkit ja maat

Vie laatta- tai klinkkeriprojektisi uudelle tasolle Bostikin uusilla sementtipohjaisilla MULTI GROUT PLUS- ja FLEX GROUT PLUS -saumalaasteilla. Yhdessä S755 SILICONE BATH & KITCHEN P -premium-silikonin kanssa saat parhaat edellytykset korkealaatuisten laatta- ja klinkkeripintojen luomiseen täydellisesti yhteensopivissa väreissä.

Valitse 12:a suosituimmista seinä-/lattia- ja silikonisaumaväreistä kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja muille keraamisilla laatoilla päällystetyille pinnoille. Kaikki tuotteemme on luotu kestämään kovaa käyttöä. Ne ovat myös likaa hylkiviä.

”Viimeinkin voimme esitellä uudet kestävät ja helposti työstettävät saumalaastimme. Tarjoamme nyt laadukkaan silikoni- sekä liima- ja vedeneristystuotevalikoimamme rinnalle täydellisen järjestelmän laatoittajalle – useissa väreissä.” 

Dorthe Vogt Johnsen, Product Manager Tiling & Wetroom, Bostik Nordic.

MULTI GROUT PLUS – UUTUUS!

Polymeerimodifioitu sementtipohjainen saumalaasti, joka kestää hyvin kulutusta ja hylkii sekä vettä että likaa. Multi Grout Plus:n rakenne on erittäin hieno, ja se sopii esimerkiksi mosaiikki- tai keramiikkaprojekteihin. Saumalaasti on sileää ja helppo levittää sekä helppo puhdistaa.

Toimitetaan 5 kg ja 20 kg pusseissa.

FLEX GROUT PLUS – UUTUUS!

Nopeasti kovettuva sementtipohjainen saumalaasti, joka kestää hyvin kulutusta ja hylkii sekä vettä että likaa. Flex Grout Plus on hienorakenteinen ja sopii esimerkiksi keraamisille laatoille, luonnonkivelle tai graniitille. Saumalaastin saumanleveys on joustava (2–20 mm) ja sen puhdistaminen on helppoa.

Toimitetaan 5 kg ja 20 kg pusseissa.

SILICONE BATH & KITCHEN P – UUDET VÄRIT!

Laadukas silikoni saniteetti- ja rakennesaumoihin. S755 SILICONE BATH & KITCHEN on äärimmäisen homeenkestävä saumamassa, joka kestää kosteutta, UV-säteilyä ja metallien aiheuttamaa korroosiota. Korkea laatu takaa pitkän kestävyyden – turvallinen ja luotettava valinta.

Tuotteet

bostik-nordic-product-image-640x480-Multi-Grout-Plus-20kg.jpg
bostik-nordic-product-image-640x480-Multi-Grout-Plus-20kg.jpg
Multi Grout Plus
  • Product
Sementtipohjainen ja erittäin sileä saumalaasti – huokoisille keraamisille laatoille
bostik-nordic-product-image-640x480-Flex-Grout-Plus-20kg.jpg
bostik-nordic-product-image-640x480-Flex-Grout-Plus-20kg.jpg
Flex Grout Plus
  • Product
Nopeasti kovettuva, sementtipohjainen saumalaasti – tiiviille keraamisille laatoille
bostik-nordic-product-image-640x480-S755-SILICONE-BATH-AND_KITCHEN-P_300ML.jpg
bostik-nordic-product-image-640x480-S755-SILICONE-BATH-AND_KITCHEN-P_300ML.jpg
S755 SILICONE BATH & KITCHEN P
  • Product
Ensiluokkainen saniteetti- ja rakennesaumasilikoni

Esite

Ladata
bostik-nordic-multi-flex-grout-plus-s755.jpg
Top