Minden weboldal

Alkalmazások 

Szerkezeti  hibrid ragasztókat hibrid ragasztókat kínálunk - többek között a Paneltack HM és a Paneltack ragasztókat, amelyek a nedvességgel kikeményedő anyagok, a vízpárával történő kémiai reakció révén kötődnek 

Ezek tartósan rugalmas, mechanikailag és fizikailag rendkívül tartós szerelőragasztók, semleges kötési rendszerrel, oldószer-, szilikon- és izocianátmentesek. Használhatók szálcement, HPL, kerámia, kvarcszinter, alumínium kompozit homlokzati panelek, valamint Rockpanel tömörített kőzetgyapot panelek rögzítésére. Használható falburkolatokhoz, tömítő mandzsettákhoz, tető- és ereszcsatorna-élekhez, mennyezetekhez és tetőablakokhoz. A Bostik teljes termékválasztéka a szellőztetett homlokzatok szereléséhez a következő ragasztókat tartalmazza: 

  • Bostik H970 Paneltack MM: hibrid ragasztó HPL lemezekhez. 
  • Bostik H975 Paneltack HM: magas rugalmassági modulusú hibrid ragasztó szálcementlapokhoz, kerámiához és alumínium kompozitokhoz. 
  • Bostik S970 Rockpanel S: semleges szilikon alapú ragasztó Rockpanel panelekhez  
  • Bostik P975 Paneltack Eifs Pro B1: professzionális habragasztó (ETA004:2000 B1) szigetelőlemezekhez.   
  • Bostik P965 Paneltack Eroof B1: professzionális habragasztó (ETAG-006 tanúsítvánnyal) lapostetőkhőz.   
  • Bostik P775 Paneltack Eifs Pro B2: professzionális habragasztó (ETA004:2000 B2) szigetelőlemezekhez.   
  • Bostik P575 Paneltack Eifs Pro B3: professzionális habragasztó (ETA004:2000 B3) szigetelőlemezekhez.   

A homlokzati panelek ragasztása megbízható és tartós módszer az átszellőztetett homlokzatok készítésére, amely számos előnnyel jár. Rendkívül esztétikus a lapok fúrása nélkül (szemmel láthatatlan rögzítés). Rögzítés a karcolások, repedések vagy a lemezszerkezet gyengítésének kockázata nélkül. Tartósan rugalmas szerelés, és nincsenek kiálló csavarfejek, amelyek gyakran okoznak piszkos nyomokat és foltokat. Hőségben a falak nem melegednek túl, télen pedig nem lesznek nedvesek. A Bostiknál alkalmazott ragasztási technológiák már számos iparági szakember bizalmát vívták ki termékeinknek világszerte. Szakértői csapatunk folyamatosan segít az alkalmazásspecifikus műszaki megoldások biztosításában. Ha kérdése van, vagy szakmai tanácsot szeretne kérni, lépjen velünk kapcsolatba. Csatlakozzon azokhoz, akik a magas minőségű termékeket és a homlokzati panelragasztás területén szerzett tapasztalatot választották. 

Az átszellőztetett homlokzatok olyan homlokzatok, amelyeket úgy terveztek, hogy a burkolat és a hőszigetelés között szabad légáramlás legyen. Az átszellőztetett homlokzatok helyes és hatékony beépítéséhez (mind az új, mind az utólagosan felújított épületeknél) speciális termékekre van szükség az építőipari szakemberek számára. 

A Bostik átfogó termékválasztékot kínál a homlokzati panelek átszellőztetett homlokzati rendszerbe történő beépítéséhez. Ezek közé tartoznak az átszellőztetett homlokzatokhoz való speciális ragasztók, amelyek innovatív összetételen alapulnak. Az átszellőztetett homlokzat precíz szerelést igényel, de ennek megvalósításához professzionális eszközökre is van szükség. 

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki a megfelelő ragasztórendszert a lemez anyagától és felületétől, valamint az alépítmény típusától függően. Ha kétségei vannak, konzultálhat szakembereinkkel. 

A Bostik széles választéka 

Tekintse meg az átszellőztetett homlokzati termékcsalád további termékeit, és nézze meg a Bostik kínálatának egyéb kategóriáit is - pl. csemperagasztók burkolóknak, építészeknek és kiskereskedőknek. Nemcsak ragasztókat és tömítőanyagokat fejlesztettünk ki, hanem megoldásokat padlóra és falakra, hibrid vízszigetelésre és a gyártóiparban szükséges cikkekre is. 

Fedezzen fel Tömítő és ragasztó termékek

Építés és homlokzat

TÖBB
Construction facade
GROUP IMAGE CONSTRUCTION FACADE.jpg
Top