Brands and countries

Az általunk összeállított kínálatban csemperagasztók találhatók burkolók, kiskereskedők és építészek számára. A termékválaszték gyakorlatilag minden burkolathoz és csempéhez, porcelánhoz, természetes kőhöz, fémhez és üveghez való ragasztókat tartalmaz. Különös figyelmet érdemes fordítani az Ardaflex Multihibrid ragasztóra. Ezenkívül biztosítjuk az aljzat előkészítéséhez szükséges termékeket is. Az alkalmazott ragasztási technológiák megfelelnek a ragasztás hatékonyságára, biztonságára és kényelmére vonatkozó szabványoknak. 

Bostik csemperagasztók és cementhabarcsok 

Többek között a következő termékeket ajánljuk: 

  • Ardaflex®Multi - egykomponensű, rugalmas hibrid ragasztó. Alkalmazási területek: kerámia burkolatok és fém, alumínium és acél aljzatok ragasztása. 
  • Ardaflex Marmor - Vékonyrétegű, rugalmas cementkötésű habarcs, víz hozzáadása után felhasználásra kész. Alkalmazási területek: kerámialapok (fal- és padlólapok), gres lapok és üvegmozaikok ragasztása (beltéren és kültéren). Elszíneződésre hajlamos természetes kövek lerakása. Az Ardaflex Marmor alkalmazható fűtött padlókhoz.  
  • Ardaflex Special - vékonyrétegű, rugalmas, cementalapú habarcs, amely ellenáll a víznek és a szélsőséges hőmérsékleteknek. Alkalmazási területek: kerámia- és gres lapok, természetes és mesterséges kőlapok, üvegmozaikok ragasztása beltéren és kültéren, valamint a víz alatt. Az Ardaflex Special használható erkélyeken, homlokzatokon és teraszokon, valamint fűtött padlókon végzett munkákhoz.  
  • Ardaflex Turbo - vékonyrétegű habarcs szintetikus gyanták hozzáadásával a kezelés megkönnyítése és a teljes teherbíró képesség elérésének felgyorsítása érdekében. Alkalmazása: Alkalmazási területek: kerámialapok (fal- és padlóburkolólapok), üvegezett agyag, porcelánmozaik, gipszkarton és szigetelőlemezek ragasztása.  

A felsorolt habarcsokat 25 kg-os zsákokba csomagolják.  

Bostik széles választéka - forduljon hozzánk bizalommal 

A kínálatban szerepelnek epoxi ragasztók speciális alkalmazásokhoz is - a kórházak, iskolák vagy üzletek padlóitól kezdve az élelmiszeripar termelési létesítményeiig. Tudjuk, hogy a csempepiacon a trendek folyamatosan változnak. Ezért folyamatosan figyelemmel kísérjük a helyzetet, és olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek megfelelnek az igényeknek ezen a piacon. Ha többet szeretne megtudni termékeinkről vagy tanácsot kérni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. 

Fedezzen fel Padlórendszerek

Lágy padlóburkolatok

TÖBB
Soft flooring
Soft Flooring.jpg

Ragasztók fapadlókhoz

TÖBB
Wood flooring
Wood floor.jpg

Aljzat előkészítése

TÖBB
Floor preparation
Floor preparation.jpg
Top