Minden weboldal

Ragasztók fa padlóburkolatokhoz 

Ragasztóink gyorsabbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a padlóburkolatok lefektetését. 

A tömörfa- vagy rétegelt deszkapadlótól a bambuszpadlóig a Bostik megoldásait úgy fejlesztették ki, hogy javítsák a lakóterek tartósságát, akusztikai tulajdonságait és kényelmét. 

Mivel a fa egyre népszerűbbé válik, folyamatosan fejlesztjük az innovatív technológiákat, hogy megfelelhessünk ügyfeleink elvárásainak a fapadló-ragasztási projektek megvalósítása során. 

Ragasztók fa padlóburkolatokhoz: az intelligens megoldások előnyei 

A Bostik fa padlóburkoló ragasztók minden olyan helyre alkalmasak, ahol fa burkolatot szeretnének telepíteni. Akár tömörfa deszkát, akár rétegelt lapokat használ, a Bostik megoldásai számos előnnyel rendelkeznek, amelyek csökkentik a kockázatot, növelik a hatásfokot és hatékonyabbá teszik a szerelési munkálatokat. 

  

  • Erő: Kifejezetten kiváló tapadásra kifejlesztett termékek, még nagyon széles deszkák esetén is. 
  • Rugalmasság: A ragasztórendszerek tartós, rugalmas kötést biztosítanak az aljzatok széles skálájához, mint például beton, rétegelt lemez vagy szálcement. 
  • Elasztomer tulajdonságok: Az elasztomer tulajdonságok lehetővé teszik a ragasztó rugalmas mozgását a fa természetes duzzadási és zsugorodási folyamata során a padló teljes élettartama alatt. 
  • Hangtompító tulajdonságok: Számos rendkívül hatékony ragasztónk hangtompító gátat képez az aljzat felett, kiváló hangszigetelést biztosítva, amely hatékonyságában felülmúlja a 6,35 mm vastag parafa alátétet. A parafa alátét kiiktatása időt és költséget takarít meg a beépítés során. 
  • Thickness Control™ technológia: A szabadalmaztatás alatt álló újrahasznosított gumi granulátum technológia fenntartja a megfelelő ragasztóréteg vastagságát a beépítési folyamat során, miközben biztosítja a mai építési előírásoknak való megfeleléshez szükséges akusztikai előnyöket. 
  • Nedvességgel szembeni ellenálló képesség: A nedvességzáró réteg megakadályozza, hogy a fadeszkák kidomborodjanak vagy meghajoljanak, garantálva a nedvesség elleni védelmet a padló teljes élettartama alatt. 
  • Antibakteriális tulajdonságok: A legtöbb termékünk antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, gátolva a penészgombák növekedését a kikeményedett ragasztó felületén. 

Ragasztók fa padlóburkolatokhoz: Technológiák

AXIOS™ Tri-Linking™ polymer technology: A Bostik forradalmi parkettaragasztó technológiája korlátlan nedvesség elleni védelmet, nagy ragasztási szilárdságot, nulla VOC-tartalmat és könnyű tisztíthatóságot kínál a kikeményedés előtt és után.  
Poliuretán technológia: A Bostik poliuretán ragasztók kulcspozíciót foglalnak el az iparágban, a piacvezetőtől elvárt minőséget, szilárdságot és tartósságot kínálva. 
Alacsony VOC-kibocsátású ragasztók: A Bostiknál különös hangsúlyt fektetünk az alacsony VOC-kibocsátású, szagtalan ragasztók kifejlesztésére, anélkül, hogy ez a ragasztási szilárdság és a hosszú távú tartósság rovására menne. 

A Bostik termékek többféle ragasztási technológiával  készülnek, kínálatunkban pedig kiváló minőségű parkettaragasztót is találhat. Ha például a klasszikus hajópadló helyett a parkettát választja, ugyanolyan erős és gyors ragasztásra számíthat. A parkettaragasztónak ugyanazok a tulajdonságai, mint a deszkaragasztónak: kiváló tapadást, rugalmasságot, hangcsillapítást az aljzat felett, nedvességgel és baktériumokkal szembeni ellenállóságot biztosít. 

Bostik kétkomponensű parkettaragasztó 

A parketta megfelelő lerakásához jó ragasztóanyagra van szükség. Ez azonban nem mindig jelenti azt, hogy ez "ragasztó mindenhez", amely például lágypadló, fém vagy műanyag ragasztására is alkalmas. Kínálatunkban olyan kétkomponensű parkettaragasztót is talál, amely összetételében nem tartalmaz oldószert. Ez a WOOD P910 2K nevű termék. Kiválóan alkalmazható nyers parketta ragasztására minden fajta és méretű faanyaghoz. Használható lakkozott parkettákhoz - tömör és réteges parkettákhoz, valamint cement és anhidrit esztrich aljzatokhoz. A parkettaragasztó 10 kg-os vödörben (csomagolásban) kerül forgalomba. 

A Bostik széles választéka - nem csak ragasztó, hanem parketta tömítőanyag is 

Ha Önt a hibrid parketta tömítőanyag is érdekli, ajánljuk figyelmébe a H755 PARKET HYBRID terméket. A tömítőanyag nedvesség hatására megszilárdul. 24 óra elteltével csiszolható és festhető. A tömítőanyag rendelkezésre álló színei: wenge, sötét és világos bükk, tölgy, juhar. Ha további információra és tanácsadásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! 

Fedezzen fel Padlórendszerek

Ragasztók és fugázók burkolólapokhoz

TÖBB
Tile adhesive and grout
tile adhesives & grout.jpg

Lágy padlóburkolatok

TÖBB
Soft flooring
Soft Flooring.jpg

Aljzat előkészítése

TÖBB
Floor preparation
Floor preparation.jpg
Top