Minden weboldal

Aljzat előkészítése 

Miért olyan fontos az aljzat alapozása a padló előkészítésében? Megfelelően előkészített aljzattal bármilyen padlóburkolat lerakása - a faparkettától kezdve a luxus vinil csempékig - egyszerűbb, gyorsabb és tartósabb lesz. A padlóburkolatokhoz való ragasztók széles választékán túlmenően az aljzatok előkészítésére szolgáló fejlett megoldások gyártására is szakosodtunk - többek között talál nálunk padlóburkolatokhoz való alapozót és önterülő anyagokat.  

Gyorsan megvalósítható, intelligens padlóburkolati megoldások 

Aljzatkészítő termékkínálatunk komplett rendszereket kínál, beleértve az önterülő kiegyenlítőket, gletteket, nedvességzáró anyagokat és műgyanta alapú javítórendszereket. A megfelelően előkészített aljzat lehetővé teszi és megkönnyíti a további szerelési munkákat, például a padlószőnyegek vagy parketták ragasztását. Még a legérdekesebb minták és a legjobb padlóburkoló anyagok is rosszul néznek ki és nem lesznek tartósak, ha a burkolólapok vagy más anyagok aljzatának előkészítését rosszul végezték el. Az általunk kínált, könnyen használható megoldások felgyorsítják a munkálatok kivitelezését, ezáltal lehetővé téve a beruházási projektek követelményeinek teljesítését. 

  

A Bostik termékeket a legigényesebb építési projektekhez fejlesztették ki, legyen szó padlóburkolatok simításáról és felületek kiegyenlítéséről, repedések áthidalásáról vagy azok szigeteléséről a tartósság és hosszú élettartam növelése érdekében, vagy éppen nedvességszigetelő membránok telepítéséről. Ez az oka annak, hogy a Bostik technológia megtalálható többek között a világ leghíresebb épületeinek padlózatában.  

Aljzat előkészítése lágy padlóburkolatokhoz: alkalmazások 

  • lágypadlók, 
  • Nedvességgátlók 
  • Önterülő anyagok 

Aljzat előkészítése lágy padlóburkolatokhoz: technológiák 

  • Cement alapú 
  • Akril alapú 
  • Epoxi alapú  
  • Uretán 

Tekintse meg ragasztási technológiáinkat is. Többek között van egy hibrid ragasztónk, amely jól működik a fapadlók ragasztójaként. 

Fedezzen fel Padlórendszerek

Ragasztók és fugázók burkolólapokhoz

TÖBB
Tile adhesive and grout
tile adhesives & grout.jpg

Lágy padlóburkolatok

TÖBB
Soft flooring
Soft Flooring.jpg

Ragasztók fapadlókhoz

TÖBB
Wood flooring
Wood floor.jpg
Top