Bostik around the world

 Our main brands

Doorvoeringen Afdichten volgens EN 1366-3

Producten en systemen die volgens EN 1366-3 zijn getest, zijn bedoeld om openingen en doorvoeringen af te dichten. Zo zijn brandcompartimenten gegarandeerd voldoende brandwerend, ondanks de openingen voor bijvoorbeeld elektriciteitskabels en leidingen.

Wat zijn Doorvoeringen?

Moderne gebouwen zitten vol leidingen, kabels en draden. Op de plekken waar deze leidingen door de brandwerende elementen van het gebouw lopen, ontstaat een zwak punt in de brandbeveiliging. Deze doorvoeringen moeten dan ook volgens de juiste manier worden afgedicht om de brandwerendheid van de gebouwen te behouden.

Verschillende Oplossingen, Verschillende Doorvoeringen

Er spelen veel factoren een rol bij het vinden van de juiste oplossing voor het afdichten van doorvoeringen. Elke leiding die door brandwerende bouwelementen loopt, reageert anders bij een eventuele brand. Daarom is geen enkele oplossing of product op zichzelf geschikt om alle doorvoeringen effectief te beschermen.

Certificeringen Bostik Fire Protect

Producten in het Bostik Fire Protect assortiment zijn afzonderlijk te gebruiken, maar er zijn ook combinaties getest. Wij willen jou voor elke situatie een efficiënte oplossing bieden! Tevens zijn de meeste van deze producten en systemen zijn ook ontworpen om bewegingen in de bouwcomponenten op te vangen.

Certificeringen en keurmerken vind je terug op de pagina Certificeringen.

Top