Bostik around the world

 Our main brands

Trainingsprogramma’s van Bostik

Deze trainingsprogramma’s ontwikkelen we samen met producenten en wederverkopers. Op deze manier ontstaan er relevante traingingen, waarin we de kennis van bijvoorbeeld verfproducten bundelen met Bostik-producten.

Better Results through Knowledge

Als bedrijf zijn we van mening dat kennis ons beter en sterker maakt. Daarom houden we onszelf iedere dag voor dat we betere resultaten behalen als we goed geïnformeerd zijnen blijven. Better results through knowledge.

Brandbeveiliging is een belangrijk marktsegment en verdient een toegewijde aanpak. We verzamelen daarom voortdurend kennis over brandbeveiligingstoepassingen, zowel upstream als downstream, van chemische toeleverancier tot eindgebruiker. Het verzamelen van deze kennis is een continu proces en leidt tot nieuwe en relevante inzichten.

Kennis delen in het Centre of Excellence

In ons hypermoderne Centre of Excellence delen we onze opgedane kennis met onze klanten en met eindgebruikers. Het Centre of Excellence is dé plek waar wij onze partners en eindgebruikers ontvangen om hen te voorzien van de nieuwste kennis en nieuwe inzichten. Met deze nieuwe informatie kunnen onze relaties nog efficiënter aan de slag en betere resultaten bereiken.

Whitepaper Brandwerend afdichten lineaire voegen en doorvoeringen: Dit moet je Weten

Stel, je bent aannemer en hebt een vraag over het brandwerend afdichten van lineaire voegen of doorvoeringen. Die moeten worden afgedicht met brandwerend materiaal, maar de keuzemogelijkheden zijn talrijk. Welk materiaal moet je in welke situatie kiezen? Wat zijn de normen en brandeisen? In het whitepaper ‘Brandwerend afdichten lineaire voegen en doorvoeringen: dit moet je weten’ deelt Nick Haring (Business Developer Bostik Fire Protect) zijn kennis en ervaring over het onderwerp.

Top