Bostik around the world

 Our main brands

Onze innovatieve zelfnivellerende dekvloeren zijn ontwikkeld om vloerbedrijven kostbare tijd en geld uit te laten sparen. Met weinig stof, een geringe geur en een wachttijd voor ingebruikname van slechts 2 uur zijn de Bostik producten een slimme keuze voor de voorbereiding van uw ondervloeren.

Voordelen

Onze vloeibare, zelfnivellerende gietvloeren bieden talloze voordelen om u te helpen de zwaarste vloeruitdagingen het hoofd te bieden:

  • Gebruikersvriendelijk: dankzij de uitstekende vloeibaarheid zijn de Bostik zelfnivellerende dekvloeren eenvoudig te gebruiken. 
  • Snelhardend: de meeste van onze dekvloeren beschikken over een snelle uitharding wat de voorbehandeling en de installatie van de vloer versnelt.
  • Flexibiliteit: de Bostik producten voor ondervloeren zijn ideaal voor toepassing op talloze onderlagen, van beton en zand/cement lagen tot steen, metaal en hout.
  • Gemodificeerde polymeren: de Bostik cementgebonden producten hebben een hoog polymeer gehalte voor uitstekende hechting, kracht en elasticiteit.

Ontdek de Bostik ACADEMY

Bostik ACADEMY is een kenniscentrum met zorg opgericht voor professionals in de bouwmarkt.

Bij Bostik ACADEMY ervaar je een op maat gemaakt trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften.

Ons zeer bekwame technische team presenteert ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de industrie. Daarnaast kunnen we u en uw team ook op maat gemaakte trainingen aanbieden.

Laat het ons gewoon weten!

ONTDEK DE BOSTIK ACADEMY

Bijbehorende producten

bostik-benelux-image_SL_C350_UNIVERSAL_640x480px.jpg
bostik-benelux-image_SL_C350_UNIVERSAL_640x480px.jpg
SL C350 UNIVERSAL
  • Product
SPANNINGSARME UNIVERSELE EGALINE

Ontdek meer over Ondergrondvoorbereiding

Vochtwerende Afdichtingssystemen

Ontdek nu
CC-application-ACADEMY-STIX Bostik.jpg
CC-application-ACADEMY-STIX Bostik.jpg
Top