Bostik around the world

 Our main brands

Toepassingen

Bostik biedt een uitgebreid systeem van tegel- en steenlijmen voor professionele tegelzetters, installateurs, architecten en ontwerpers. Ons assortiment tegellijmen omvat lijmen voor vrijwel alle tegel- en steensoorten waaronder; keramiek, porselein, natuursteen en glas. Daarnaast hebben we de benodigde producten voor de juiste voorbereiding en het waterdicht maken van uw tegelproject.

Tegelvoegmortel

Ons assortiment omvat oplossingen voor vrijwel alle soorten tegelvoegen, zoals voor patio's, zwembaden, fonteinen, bubbelbaden, stoombaden, sauna's, badkamers, keukens en algemene intensief belopen ruimtes. De hoogwaardige voegmortels van Bostik, die gemakkelijk te installeren, eenvoudig te onderhouden en extreem duurzaam zijn, bieden innovatie waar u op kunt bouwen. 

De technologieën die we ontwikkelen zijn net zo gevarieerd als de verscheidenheid aan tegels en stenen die gelegd kunnen worden. Maar terwijl de tegeltrends blijven veranderen, blijft Bostik altijd de slimme keuze voor uw volgende tegelproject. 

De oplossing van ondergrond tot oppervlak

Alle Bostik producten voor het hele tegelproject worden onderworpen aan strenge tests om te garanderen dat ze de hoogste kwaliteit hebben, waarop professionals kunnen vertrouwen. Het Bostik assortiment voor tegelzetters bevat producten voor het voorbehandelen, afdichten, verlijmen en afwerken.

 

Ontdek meer over Tegellijm & Voegmortel

Tegellijmen

Ontdek nu
ceramic-tile-adhesives-bath_768x576.jpg

Keramische Tegels

Ontdek nu
Ceramic tile adhesive-1.jpg

Natuursteen Tegels

Ontdek nu
Bostik natural stone ad-1.jpg

Porseleinen Tegels

Ontdek nu
Porcelain tile adhesive.jpg

Cementgebonden Tegellijmen

Ontdek nu
Epoxy Tile adhesive.jpg

Gekleurde Tegelvoegen

Ontdek nu
Bostik-Header-Image-Grout-Colors-640x480.jpg

Ontdek meer over Wand & Vloer

Bostik Pumbing Truck

Ontdek nu
Bostik-Header-Image-Bostik-Pumping-Truck-640x480.jpg

Kunstgraslijmen

Ontdek nu
Bostik-Header-Image-Artificial-Grass-Adhesives-640x480.jpg

Hovenierstechniek

Ontdek nu
Other building chemicals.jpg

Plaatsen van Hardhouten Vloeren

Ontdek nu
Wood floor.jpg

Plaatsen van Soepele Vloerbekledingen

Ontdek nu
Soft Flooring.jpg

Ondergrondvoorbereiding

Ontdek nu
Floor preparation.jpg

Kennis delen in de BOSTIK ACADEMY

Ons kenniscentrum door en voor professionals!

Bij Bostik ACADEMY kun je terecht voor een trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften. Ons bekwame technische team geeft je op een praktische manier informatie over ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de branche. Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte trainingen aanbieden voor teams. Laat het ons weten!

Ontdek de Bostik Academy

Top