Merken en landen

Elke tegel telt.

Wie kiest voor Bostik tegeltechniek profiteert van:

  • Een allround assortiment met op elkaar afgestemde producten.
  • Een duurzaam en esthetisch resultaat, dat jarenlang blijft stralen.
  • Een bijdrage aan thermisch comfort voor een aangename leefomgeving.
  • Een naadloos eindresultaat door technische ondersteuning.
  • 10 jaar projectgarantie voor extra gemoedsrust.

Onmisbare technische ondersteuning

Bostik staat voor je klaar met vakkundig advies van onze tegeltechniekexperts en een helder en volledig stappenplan van voorbehandeling tot verlijming en afwerking.

Langdurig resultaat

Hoogwaardige producten en een gedegen advies helpen je bij het bereiken van een optimaal resultaat dat jarenlang mooi blijft. De mogelijkheid van een projectgarantie van 10 jaar geeft je extra gemoedsrust. 

Voor elke tegel de juiste keuze

Of je nu een ruimtelijke woonkamer, een functionele keuken, een luxe badkamer of zwembad, een robuust terras of een drukbezochte openbare ruimte gaat creëren: bij Bostik begrijpen we de unieke eisen van elke ruimte en helpen we je graag op weg.

De voordelen van tegels

 

 

 

Gemakkelijke verwerking

Gemakkelijk te verwerken producten en accessoires

Gecertificeerd systeem

Volledig systeem & gecertificeerde producten o.a. ETA-12/0271, C2 TE - S1, etc.

Duidelijk en volledig advies John

Duidelijk en volledig advies van onze experten

Producten voor elke fase

We hebben alles wat je nodig hebt voor tegelwerk, van de voorbereiding tot het voegen, voor elke ondergrond en elke tegel. Je krijgt een duurzaam resultaat dankzij onze uitstekende service en een helder stappenplan (voorbehandelen, lijmen, voegen & afwerken). Op de pagina Producten vind je  meer informatie over onze producten en hun eigenschappen. 

ONTDEK DE TEGELTECHNIEK PRODUCTEN

Een juiste voorbehandeling

De kwaliteit van de ondergrond bepaalt in hoge mate de kwaliteit van het eindresultaat. Starten met de juiste voorbehandeling van de ondergrond is daarom essentieel. De ondergrond moet schoon, droog, voldoende vlak, en draagkrachtig zijn. Op onze pagina over de voorbehandeling van ondergronden leer je stapsgewijs hoe je dit resultaat kunt bereiken. 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT: VOORBEHANDELEN

Een juiste verlijming

Bostik biedt een uitgebreid systeem van tegel- en steenlijmen voor professionele tegelzetters. Ons assortiment tegellijmen bestaat uit pasta- en poederlijmen voor vrijwel alle tegel- en steensoorten, waaronder keramiek, porselein, natuursteen en glas. 

Bij een zuigende tegel (poreuze tegel) gebruik je het best een pastalijm. Een poederlijm kan namelijk verbranden, omdat de tegel vocht onttrekt en de lijm dan te snel droogt. Bij een niet-zuigende of niet-poreuze tegel gebruik je juist een poederlijm, omdat een pastalijm in dit
geval zijn vocht niet kwijt kan.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT: VERLIJMEN

Voegen & afwerking

De voegen

Voegen spelen een cruciale rol in het eindresultaat van een strakke tegelwand of -vloer. Bostik biedt een uitgebreid assortiment voegmortels in diverse kleuren. Een juiste keuze en correcte verwerking van de voeg zijn van groot belang voor de duurzaamheid van het tegelwerk. Elke tegel is belangrijk, maar ook elke voeg, ongeacht de ruimte (zwembaden, badkamers, keukens of intensief belopen ruimtes). Of het nu gaat om smalle voegen, brede voegen of natuursteen, Bostik heeft voor elke ruimte, tegel en voeg de juiste oplossing.

De afwerking

Voor de laatste stap, de afwerking, heeft Bostik kitten waarvan de kleuren perfect passen bij de voegen. Kies je voor contrasterende kleuren voor de afwerking of voor een match?

BEKIJK ONS ASSORTIMENT: VOEGEN & AFWERKING

Bij Bostik snappen we dat elke tegel telt! Dat garanderen we met onze producten.

Download de tegeltechniek catalogus voor een duidelijk overzicht van product informatie

> DOWNLOAD DE TEGELTECHNIEK CATALOGUS

Top