Merken en landen

Het project

Bij de renovatie van zorginstelling CNS in Luxemburg werden ook de vloeren aangepakt. Voor de installatie van tapijt, LVT en PVC werden Bostik-oplossingen toegepast door Capfloor Luxemburg, specialist in het leggen van soepele vloerbekleding.

Oplossingen in dit project:

  • Vloerbedekking: PVC, LVT, tapijt
  • Primer: GRIP A500 MULTI
  • Egaline: SL C340 LEVEL PLUS
  • Lijm: STIX A550 POWER ELASTIC, STIX A300 MULTI FLOOR, FIX A760 TECH

Gerelateerde producten

GRIP A500 MULTI

GRIP A500 MULTI is een gebruiksklare, oplosmiddelvrije dispersieprimer. De primer heeft een lichtblauwe kleur maar droogt nagenoeg kleurloos op. GRIP A500 MULTI is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

GRIP A500 MULTI is gecertificeerd volgens EC1+ en is daardoor geschikt voor toepassing in BREEAM en LEED projecten.

Bekijk het product

STIX A550 POWER ELASTIC

STIX A550 POWER ELASTIC is een veelzijdige dispersielijm voor de verlijming van alle soorten vloerbedekking, met hoge initiële hechting en een zeer lage emissie: Emicode EC1+.

Alle soorten soepele vloerbekleding zijn te verlijmen: LVT in stroken of tegels, rubber ≤ 4 mm dikte, linoleum in banen, polyolefinen, homogene pvc in tegels of banen, meerlagig pvc in tegels of banen, pvc op kurk, vinyl, halfsoepele tegels, minerale tegels, alle soorten vast tapijt en natuurlijke vezels. Ook voor de verlijming van pvc op pvc, metaal en niet absorberende ondergronden. 

Bekijk het product

SL C340 LEVEL PLUS

SL C340 LEVEL PLUS is een eenvoudig aan te brengen breed inzetbare egaline voor toepassing op binnenvloeren.

SL C340 LEVEL PLUS is gecertificeerd volgens EC 1+ en is daardoor geschikt voor toepassing in BREEAM en LEED projecten.

Bekijk het product

STIX A300 MULTI FLOOR

STIX A300 MULTI FLOOR is geschikt voor homogene en heterogene pvc, polyolefine- en rubbervloerbekleding in banen of tegels (max. 2,5 mm). Ook geschikt voor vele tapijtsoorten (synthetische rug) en halfsoepele tapijttegels. 

Bekijk het product

FIX A760 TECH

FIX A760 TECH is een fixeer- en antisliplijm voor het opneembaar plaatsen van tapijttegels, heterogene PCV, vloertegels met zwaluwstaartverbinding en laminaatvloeren op onderlagen.

Bekijk het product

Top