Merken en landen

Arkema is opnieuw gestegen in de nieuwste Forbes-ranglijst! De Forbes Ranking 2023, 7e editie, plaatst de Arkema Groep, waar Bostik deel van uitmaakt, op de 94e plaats van de "beste werkgevers ter wereld", een teken van de kwaliteit van onze aantrekkelijkheid.

Arkema is opnieuw gestegen in de nieuwste Forbes-ranglijst en gerangschikt:

  • 94e van de 700 geselecteerde bedrijven (5.000 werden geëvalueerd)
  • 12e onder Franse bedrijven
  • 2e in zijn sector

We zijn trots op deze stap voorwaarts, die getuigt van onze inzet voor het bevorderen van een bedrijfscultuur die motiverend en aantrekkelijk is voor kandidaten, evenals voor de betrokkenheid en het welzijn van onze medewerkers.

Dit is het vierde jaar op rij dat Arkema in deze ranglijst voorkomt, en we boeken vooruitgang: de Groep stond op de 113e plaats in 2022 en op de 259e plaats in 2020.

Dit onderzoek wordt onafhankelijk uitgevoerd door het Statista Instituut onder een grote steekproef van ruim 170.000 werknemers in 50 landen.

Deelnemers worden beoordeeld op hun bereidheid om hun werkgever aan te bevelen bij vrienden en familie, evenals op hun tevredenheid over maatschappelijk verantwoord ondernemen, talentontwikkeling en gendergelijkheidsbeleid.

De vragenlijsten worden online ingevuld. Bedrijven (of hun dochterondernemingen) moeten vestigingen of banen hebben in ten minste twee regio's van de wereld, en alle reacties worden gegroepeerd onder één werkgeversmerk.

Werken bij Bostik

Meer weten over werken bij Bostik, onderdeel van Arkema?

Werken bij Bostik

Top