Varemærker og lande

For at imødekomme gør-det-selv entusiasternes efterspørgsel efter pålidelige og smarte produkter, der forenkler bygge- og renoveringsprojekter i hjemmet, har Bostik udviklet 3 serier med i alt 8 produkter. Produkterne er tilpasset gør-det-selv entusiasterne med deres fleksibilitet og brugervenlighed.

For at imødekomme gør-det-selv entusiasternes efterspørgsel efter pålidelige og smarte produkter, der forenkler bygge- og renoveringsprojekter i hjemmet, har Bostik udviklet 3 serier med i alt 8 produkter. Produkterne er tilpasset gør-det-selv entusiasterne med deres fleksibilitet og brugervenlighed.
PERFECT SEAL er en serie af produkter til tætning og fugning af alle husets dele, som bl.a. giver bedre energiforbrug, vandbeskyttelse, lydisolering og sidst, men ikke mindst, et mere bæredygtigt hus.
 
PERFECT SEAL KITCHEN & BATHROOM er en anti-mugbehandlet og UV-bestandig fugemasse i 6 forskellige farver til alle typer af fugninger i køkken og badeværelser.
 
PERFECT SEAL ALL SEASON COMBI er et fugeskum til alle projekter året rundt. Kombinationen af isolering og tætning er ideel ved montering af vinduer og døre, mellem karm/væg og væg/gulv, ved tag samt rørgennemføringer.
 
PERFECT SEAL DECORATION er en hvid akrylfugemasse, der fungerer både som bevægelsesfuge og dekorativ slutfinish. Fug kanter og revner ved gipsplader, omkring vinduer, tag-/væghjørner, gulvpaneler mm. Lyddæmpende og overmalbar
 
PERFECT SEAL STONE ADHESIVE HAND er en PU-lim i skumform til montering af mursten og natursten både inde og ude. Byg murværk betydeligt hurtigere og renere end med mørtel. Fæstner selv på træ, metal og celleplast.
 
PUREFIX er en supereffektiv lim, der sikrer gør-det- selv entusiasten en smart måde at bygge hurtigt og bæredygtigt. Produkterne er helt uden ftalater og opløsningsmidler, hvilket gør dem til et bedre valg, når det drejer sig om miljøet.
 
PUREFIX SUPER POWER er en superstærk monteringslim med øjeblikkeligt monteringshug og en slutstyrke på 275 tons pr. kvm. Erstatter i mange tilfælde skruer og søm, hvilket kan gøre arbejdet mange gange hurtigere og mere fleksibelt. Desuden er limen overmalbar, tåler frost og fungerer både inde og ude.
 
PUREFIX INTERIOR HIGH GRIP er en trælim i en patron, som ikke løber og derfor er velegnet til lodret limning indendørs. Med en fantastisk slutstyrke på 225 tons pr. kvm. og hurtigt monteringshug er det let at lime lister, hylder, dekorationer med mere, direkte på væggen.
 
WOOD FIX er en klassisk trælim med forbedret opskrift, der giver optimal føjelighed og pålidelig bæredygtighed til alle almindeligt forekommende monteringer.
 
WOOD FIX INDOOR er vandbaseret til limning af træ, karton og tekstiler indendørs.

WOOD FIX OUTDOOR er vandfast med stor klæbeevne til limning af træ, metal, sten og cementbaseret materiale udendørs.
 
”Vi har set, at Do-it-your-self tendensen bare fortsætter med at stige, og kravene til kvalitetsprodukter har fulgt med. Ved at tilpasse vore professionelle produkter imødekommer vi gør-det-selv entusiasternes efterspørgsel på flere måder. Først og fremmest har vi gjort det lettere at bygge korrekt, forøget brugervenligheden og forbedret miljøkravene.”
- Jasper Cole, produktchef, Bostik Northern Europe.
 
Om Bostik
Bostik er en af verdens førende specialister inden for industriel produktion samt på bygge- og forbrugermarkedet. Bostik har i mere end et århundrede skabt innovative og intelligente løsninger, der kan tilpasses alt det, som formgiver vores hverdag. Bostik er en del af kemikoncernen Arkema.
Top