Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

ANVENDELSESSEGMENT SANITÆRINSTALLATION

Hvor produkter bruges i våde områder som køkkener, badeværelser, svømmebassiner, slagterier, kølerum, opbevarings- og produktionsrum til mad, kan mugvækst forekomme. Som et resultat af temperatur, fugtighed, sæberester og spor af svampe i luften, kan mug begynde at vokse på våde overflader og er vanskelige at fjerne. Dette kan ske på sammenføjninger med fugemasser. Skimmelsvamp kan udvikle sig ved en fugtighed på 60 % og vokse endnu hurtigere ved højere fugtighed.

Bostiks professionelle sanitærportefølje tilbyder produkter af god kvalitet og førsteklasses kvalitet, som alle er fuldt udstyret med CE-mærkning. Derudover kan vi tilbyde fødevaresikre kvaliteter, specialformuleringer til natursten og marmorsubstrater og selvfølgelig også franske A+ VOC‑certificeringer, og nogle leveres også med EMICODE og finske M1-certificeringer.

For mere information har vi udviklet en sanitærinstallationsbrochure, hvor vi forklarer typer certificeringer samt hvordan et korrekt og holdbart led skal beregnes. Vores tekniske repræsentanter er altid tilgængelige for dig til tekniske spørgsmål og produktanbefalinger.

SUPPORT OG FORKLARING

For anvendelsessegmentet sanitærinstallation har vi lavet en dedikeret brochure til dig, hvor vi detaljeret forklarer alle certificeringer, vores fulde portefølje og det man skal og ikke må med vores mest avancerede produkter. På vores hjemmeside tilbyder vi en teknisk informationsbulletin til forklaring af mugvækst og forebyggelse af skimmelsvamp. For mere støtte kan du ved hjælp af produktvælgeren finde det mest passende silikoneprodukt til din anvendelse.

Produktegenskaberne og ydeevnen for alle disse produkter er udviklet og optimeret i tæt samarbejde med professionelle tætningsleverandører. Dette er for at sikre, at håndværkeren og den almindelige forbruger kan anvende et produkt af høj kvalitet på den mest bekvemme måde med maksimale resultater.

Se Mere

Oplev Mere

Bostik Fire Bond®

Discover Now
Bostik-Banner-Nordics-Fire-Bond-640x480.jpg
Bostik-Banner-Nordics-Fire-Bond-640x480.jpg

Fleksible Konstruktionsfuger

Discover Now
GROUP IMAGE CONSTRUCTION  FACADE.jpg
GROUP IMAGE CONSTRUCTION FACADE.jpg