Brands and countries
Om Bostik

Vores Firma

Bostik er en førende global klæbemiddelspecialist inden for byggeri-, forbruger- og industrimarkeder. I mere end et århundrede har vi udviklet innovative tætnings- og limningsløsninger, der er smartere og mere tilpassede til de kræfter, der findes i hverdagen. Fra vugge til grav, fra hjem til kontor - Bostiks smarte klæbemidler findes overalt.

Nøgletal for Bostik

Bostik er til stede i 45 lande, herunder 54 produktions-, distributions-, salgs- og administrationscentre.

Bostik, et Arkema-firma

Bostik dækker forretningsområdet for klæbemiddelløsninger i Arkema-gruppen. Arkema, der bygger på sin unikke ekspertise inden for materialevidenskab, tilbyder en portefølje af førsteklasses teknologier til at imødekomme den stadigt voksende efterspørgsel efter nye og bæredygtige materialer. Med ambitionen om i 2024 at blive en ren aktør inden for specialmaterialer er gruppen struktureret i 3 komplementære, elastiske og meget innovative segmenter dedikeret til specialmaterialer - klæbemiddelløsninger, avancerede materialer og belægningsløsninger - dette tegner sig for ca. 80 % af koncernens salg og et velplaceret og konkurrencedygtigt mellemprodukt-segment.

Arkema tilbyder banebrydende teknologiske løsninger til at imødegå udfordringerne med bl.a. nye energier, adgang til vand, genbrug, urbanisering og mobilitet og fremmer en permanent dialog med alle sine interessenter. Koncernen omsatte for 8,7 mia. euro i 2019 og opererer i ca. 55 lande med 20.500 medarbejdere over hele verden.

En global leder inden for klæbeteknologier 

Bostik er et af de største firmaer, der producerer klæbemidler og fugemasser. På verdensplan beskæftiger vi omkring 5.000 mennesker i 50 lande på fem kontinenter. Vores kunder kommer fra forskellige markeder, især inden for industriel fremstillings-, byggeri- og forbrugersektorer. 

Vi udvikler smarte tætnings- og limningsløsninger til i dag og for fremtiden

Vi overvåger nøje markedstendenser, og arbejder kompromisløst med at skabe banebrydende og bæredygtige løsninger omkring 6 forsknings- og udviklingsplatforme.

Bostik bidrager til og drager fordel af Arkemas ekspertise inden for specialmaterialer

Smart innovation

Vores smarte identitet understøttes af innovation.

Vi søger altid efter innovation og anvender de nyeste teknologiske fremskridt til at udvikle ’smarte’-klæbemidler. Vores arkiver er fyldt med eksempler på Bostik-teknologier, der har vendt op og ned på markederne - fra kartoffelstivelsesbaseret tapetklister til elastisk fastgørelseslim til bleer.

I dag er vores engagement i innovation lige så stærkt som nogensinde. Vi innoverer med vores kunder gennem et globalt forsknings- og udviklings-netværk, der består af tre internationale Smart Technology Centers og 11 regionale centre. Og vi differentierer vores forretning gennem denne investering. Derfor kom 15 % af Bostiks salg i 2014 fra produkter, der blev lanceret i de foregående tre år.

Top