Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Anvendelsessegment dekoration og maling

UCA® står for tilsætningsstoffer med unik kompatibilitet. Kompatibiliteten mellem fugemasser, fugemasser og fyldstoffer med maling sikres med vores unikke, gennemtestet UCA®-teknologi. Bostik fugemasser, fugemasser og fyldstoffer med UCA®-logoet giver den bedst mulige kompatibilitet med maling på grund af specielt udvalgte råmaterialer, specialiserede tilsætningsstoffer og dedikerede F&U-testfaciliteter. Alle produkter i denne portefølje leveres med en klar og forståelig CE-mærkning, EN 15651 del 2.

Fugemasser, fugemasser og fyldstoffer påføres for at forberede samlinger, huller og vinduesrammer inden overmaling. Den rigtige løsning til hver opgave er grundlaget for fremragende malede resultater. I mange tilfælde er fugemasser, fugemasser, fyldstoffer og maling mere eller mindre kompatible. Men malere kan stå overfor udfordringer og risici, som påvirker slutresultatet, når der overmales. Forskellige tekniske problemer kan forhindres med de rigtige produkter og den rette tilberedning.

Støtte og forklaring

Bostiks professionelle dekorations- og malingportefølje er fuldt udstyret med franske A+ VOC-certificeringer, og nogle leveres også med EMICODE- og finske M1-certificeringer.

Produktegenskaberne og ydeevnen for alle disse produkter er udviklet og optimeret i tæt samarbejde med fagfolk inden for dekorations- og malingsbranchen. Dette er for at sikre, at malere, entreprenører og malingsgrossister kan anvende et produkt af høj kvalitet på den mest bekvemme måde med maksimale resultater.

For mere information har vi udviklet dekorations- og malingsbrochuren, hvor vi forklarer typerne af certificering. Vores tekniske repræsentanter er altid tilgængelige for dig til tekniske spørgsmål og produktanbefalinger.

Se mere af vores udvalg af dekoration og maling.

Se Mere

Oplev Mere

SPO Technology

Discover Now
Bostik-Banner-Nordics-SPO-Technology-640x480.jpg
Bostik-Banner-Nordics-SPO-Technology-640x480.jpg