Brands and countries

Byggeri og Forbruger

Bostik er en af verdens største virksomheder med speciale i lim, fugemasser og byggevarer.

Tætning og limning

Et smart, komplet tilbud af professionelle løsninger og koncepter til bæredygtige og effektive indvendige og udvendige tætnings- og limningsjob. 

Monteringslim

Fuge til Maling

Fugeskum

Fire Bond Brandtætninger

Generelle Formål

Fugemasser til Glasarbejde

Fuge i Vådområder

Fleksible Konstruktionsfuger

 

 

Væg og gulv

Et komplet udvalg af professionelle løsninger og systemer til klargøring og installation af alle slags belægninger på vægge og gulve.

Væglim

Fix & Fuge

Vægspartel

Gulvspartel

Montering af Bløde Gulve

Parketlim

Reparation & Samling

Til mindre reparationer og husholdningsprojekter: Smid det ikke ud, reparér det!

Superlim

Kontaktlim

Trælim

Epoxylim

Gør-Det-Selv

Smarte produkter til hjemmefixeren!

Industrilim

Fra transport til fødevaremærkning og emballage samarbejder vi med globale ledere inden for fremstilling for at skabe smartere klæbemidler.

Varige Goder

Vores klæbemiddelsystemer anvendes til fremstilling og samling af komponenter i en række forskellige industrisektorer. Fra transport og montering til bygningskomponenter og træbearbejdning samarbejder vi med globale produktionsledere for at innovere smartere klæbemidler.

Klæbemiddel til bilindustrien

Transport og Rumfart klæbemidler

Klæbemidler til montering

Byggematerialer

 

Avanceret emballage

Vores klæbemiddelløsninger anvendes i mange forbrugsvarer. Platformen ”avanceret emballage” er specialiseret i at udvikle innovative klæbemidler til moderne emballageanvendelser. Disse innovative løsninger reducerer omkostningerne ved anvendelse, forbedrer bæredygtigheden og øger driftseffektiviteten.

Bostiks tape- og etiketklæbeprodukter opfylder behovene til selv de mest krævende og udfordrende applikationer. Ved at forbedre produktionseffektiviteten og forbedre mærkets udseende opfylder disse tape- og etiketklæbeprodukter også vores kunders behov. 

Klæbemidler til forbrugsgoder

Klæbemidler til tape

Etiketklæbemidler

Klæbemidler til papirmasse og papir

Fleksible lamineringsklæbemidler

Klæbemidler til forsegling og overfladebehandling

Genlukkelig emballage

 

 

Engangshygiejne (ikke vævet)

Fra udvikling af det første klæbemiddel til elastiske bleer til banebrydende stræklim til det første højtydende klæbemiddel til polyolefin, har vores innovationer skabt evolutionære ændringer inden for engangshygiejneindustrien verden over.

Smarte klæbemiddelløsninger leveres enkelt, konsekvent og personligt, uanset hvor du er i verden. Ved at anvende vores dybe forståelse af hygiejnemarkedets behov bringer vi den dedikerede ekspertise, du har brug for, til at skabe, teste og forfine produkter, der målretter forbrugertilfredshed, opfylder operationelle kriterier og i sidste ende tilføjer værdi til din virksomhed. 

 

Plejeprodukter til babyer

Plejeprodukter til kvinder

Inkontinensprodukter til voksne

 

Top