Brands and countries

I kraft af vores rolle som udvikler af innovative limløsninger, samarbejder vi ofte med virksomheder der står over for yderst komplekse industriudfordringer. Hos Bostik har vi dermed længe været aktive inden for bæredygtighed, genanvendelse og innovation. Nu er tiden kommet til at tage skridtet fuldt ud og styrke vores tiltag på alle niveauer – målet står klart: At fortsætte med at reducere vores miljøpåvirkning, og samtidig øge et positivt bidrag til verden via vores produkter, processer og samfundsmæssige indsatser.

Derfor udgør bæredygtighed et centralt aspekt i alle vores limløsninger. Ved hjælp af et rammeværk, som er udviklet af vores moderkoncern, Arkema, og som er forankret i FN's bæredygtighedsmål, analyserer og vurderer vi systematisk alle vores limløsninger med henblik på at fremme cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Dette fordi vi ønsker at påtage os rollen som ambassadører inden for bæredygtighed. Deltag i bevægelsen. Bliv klogere på vores rejse mod en bæredygtig fremtid gennem vores nye podcasts.

LYT TIL VORES PODCASTS, OG LÆS VORES NYHEDSBREV

Vi er overbevidste om, at vi kun kan nå disse mål gennem et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Med henblik på at dele vores viden, lære af hinanden og hurtigere få skabt de innovative løsninger, som en mere bæredygtig verden kræver, har vi indledt partnersamarbejder med et bredt spektrum af interessenter. Disse tæller bl.a. kunder og branchepartnere, uafhængige organer, offentlige institutioner og forskere.

Læs Arkemas politik om samfundsansvar

Arkemas vækststrategi hviler på 4 søjler, hvoraf den ene udgøres af virksomhedens samfundsansvar (corporate social responsibility - CSR). Ved at støtte FN's Global Compact-netværk og opfylde kravene i Responsible Care®-initiativet, har Arkema udformet målsætningen for sit samfundsansvar: at skabe værdi for både interessenter og virksomheden.
For at opnå dette mål agerer Arkema som en ansvarsfuld producent, der udmærker sig inden for kontinuerlig udvikling af bæredygtige produkter inden for rammerne af ansvarsfuld innovation, og ved at fremme nære relationer med interessenterne viaen åben og konstruktiv dialog.

LÆS ARKEMAS POLITIK VEDRØRENDE SAMFUNDSANSVAR

Mere om dette

Certificeringer, etiketter og documentation

Oplev Mere
bostik-nordic-banner-sustainability.jpg

Biobaseret lim

Oplev Mere
bostik-dk-image-bio-based-03.jpg

Brug af biobaserede materialer – Spørgsmål og svar

Oplev Mere
bostik-dk-image-bio-based-02.jpg

Gråt har aldrig været så grønt

Oplev Mere
Proxima_Banner_640x480_ofr-recycled.jpg

Bæredygtig emballage - Spørgsmål og svar

Oplev Mere
bostik-nordic-en-sustainability-pcr.jpg
Top