Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Anvendelsessegment tætningsmasser til glasarbejde

I dag er anvendelser af glas i konstruktionen meget forskellige. En verden uden glas som byggemateriale er ikke længere tænkelig. Bortset fra vinduer og døre bruges glas også i badeværelser, køkkener, trapper og endda som facadebeklædning. Da glas er meget udbredt, skal det ofte forsegles og undertiden limes sammen.

Sammenlignet med andre byggematerialer er ekspansionskoefficienten for glas begrænset. Dette gør det nødvendigt at bruge elastiske produkter med høj ydeevne for at garantere en lang levetid, når de først er forbundet med andre bygningsmaterialer. Uanset om det er isoleringsglas, indbrudssikret glas, sikkerhedsglas, brandsikkert glas, coated glas eller monumenter af glas, tilbyder Bostik en højtydende portefølje til enhver glastype og anvendelse.

Alle produkter i denne portefølje leveres med en klar og forståelig CE-mærkning, EN 15651 del 2.

Glarmesteren og den professionelle håndværker overvejer anvendelsen af og brugen af værktøj med produktet som prioritet nummer et, mens klienten mener, at holdbarhed og kvalitet er de vigtigste udgangspunkt. Derfor indsamler Bostik aktivt markedsoplysninger og -indsigter for at kunne tilgodese både glarmesteren og den professionelle håndværker såvel som klienten.

Støtte og forklaring

For anvendelsessegmentet fugemasser til glasarbejde kan vi tilbyde dig en højtydende silikone, til en række glasanvendelser fra generelle formål til noget meget specialiseret. Med fremragende binding til glas, metaller, træ og murværk er vores glas- og forskallingssilikoner utrolig modstandsdygtige over for alle vejr- og UV-forhold. Disse silikonefugemasser til glas kan bruges som et vinduestætningsmiddel, såsom et bilvinduestætningsmiddel eller dørtætningsmiddel, såsom et garageporttætningsmiddel.

Se Mere

Oplev Mere

Bostik Fire Bond®

Discover Now
Bostik-Banner-Nordics-Fire-Bond-640x480.jpg
Bostik-Banner-Nordics-Fire-Bond-640x480.jpg

Fleksible Konstruktionsfuger

Discover Now
GROUP IMAGE CONSTRUCTION  FACADE.jpg
GROUP IMAGE CONSTRUCTION FACADE.jpg