Brands and countries

Eksperter i engangs-hygiejneprodukter

I næsten fem årtier har Bostik ført an ved at skabe smarte lime til engangs-hygiejneprodukter.Vores innovationer har skabt udviklende ændringer inden for engangs-hygiejneprodukter i hele verden, herunder udvikling af de første lime til elastiske blebukser og banebrydende strech-lime.

Smartere lime, der gør mere

En smart lim er en lim, der giver et engangs-hygiejneprodukt mulighed for at opfylde sin opgave: holde brugeren tør og komfortabel… og være diskret med det. Den er også intelligent nok til at forbedre fremstillingsprocessen ved at øge effektivitet, reducere udgifter og udvide tilpasningsmuligheder.Bostik kan hjælpe dig med at tilføje værdi i alle projektfaser i kraft af innovation og samarbejde. Vores næste generations belægninger, komplette testning og tekniske fejlfindingsekspertise sparer dig for produktionsstop og besvær med testning på dine egne linjer... mens du får en ekspertise, du kan stole på. Vort produktudviklingsteam har den nødvendige erfaring til at sikre en limning af høj kvalitet og en global ydeevne. Og eftersom vores dedikerede markedseksperter holder øje med nye tendenser og dynamikker, så kan vi hjælpe dig med at være klar til at tage dem op. Når du har en ny idé eller starter på et projekt, så er det tid til at kontakte Bostik.

Bostik i hele verden

Eftersom engangs-hygiejneprodukter er et globalt marked, så ledsager Bostik sine kunder overalt. Vi er nu til stede i over 50 lande med fabriksanlæg og marketing. Når vores kunder står over for nye udfordringer – tyndere indlæg, bedre absorbering, forbedret blødhed, ændring af underlag – så står vi klar med smarte løsninger for at sikre ensartet ydeevne og produktion… ligegyldigt hvor din fabrik eller dit behov ligger.Som en afdeling af Bostik Worldwide, baserer vi os på forskeres og kemiingeniørers erfaring på tværs af fem verdensdele. Vores sømløse verdensomspændende netværk giver os evnen til at håndtere ordrer i alle størrelser og en fleksibel produktion for en hurtig tilpasning efter ændringer på markedet. Desuden kan du stole på en sikker levering i kraft af vores effektive og pålidelige leveringskæde.

OPDAG MERE Lim til engangs-hygiejneprodukter

Top