Brands and countries

Hos os udvikler du dine kompetencer, og sætter dem i spil hver dag!

Vores daglige samarbejde er baseret på et positivt og professionelt arbejdsfællesskab, en let tone og respekt for individuelle præstationer. 

Vi tror på, at en god arbejdsdag skal indeholde udfordringer samtidig med, at det skal være sjovt at gå på arbejde.  Hos os kan du forvente en høj grad af fleksibilitet, et højt tempo og gode kolleger, der værdsætter din indsats. 

Vores kolleger beskriver Bostik som en spændende og udfordrende arbejdsplads, og hos os får du muligheden – og friheden til - at gøre en foreskel, og uanset hvor du er i organisationen vil du opleve at blive respekteret og værdsat.

Bostik  – en fleksibel arbejdsplads

Vi er overbeviste om, at resultater er noget vi skaber i fællesskab – som en holdindsats på tværs af afdelinger. Derfor har vi fokus på samarbejde, vidensdeling og team-spirit– fordi gode resultater er noget, vi skaber sammen.

Derfor har vi valgt en fleksibel model, hvor du kan arbejde både på kontoret og hjemmefra  – alt efter hvad der passer dig og dit team.

Hvis du ønsker at en forskel – så er en karriere hos Bostik måske noget for dig.  Bliv en del af et virksomhed, hvor du får indflydelse.

Er du klar?

Top