Όλοι οι ιστότοποι

Εφαρμογές

Τα συγκολλητικά της σειράς της Bostik μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συγκόλληση μεγάλης ποικιλίας επιστρώσεων μαλακών δαπέδων, όπως LVT, φύλλων βινυλίου, μοκέτας, καουτσούκ ή λινοτάπητα στην πλειοψηφία των συνηθισμένων υποστρωμάτων. Η γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε διευρύνεται συνεχώς λόγω του τεράστιου αριθμού επιστρώσεων δαπέδου που είναι πλέον διαθέσιμες στην αγορά. Για να ανταποκριθούμε σε αυτή την ανάγκη, προμηθεύουμε συγκολλητικά που είναι ιδανικά για τον σύγχρονο εργολάβο τοποθέτησης δαπέδων και κατάλληλα για τη συγκόλληση πολλών διαφορετικών υποστρωμάτων.

Συγκολλητικά δαπέδων LVT και Βινυλίου

Η σειρά συγκολλητικών προϊόντων για δάπεδα βινυλίου αναπτύσσεται συνεχώς λόγω του τεράστιου αριθμού δαπέδων PVC που είναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά.

Για να ανταποκριθούμε σε αυτή την ανάγκη, προμηθεύουμε ευρεία ποικιλία συγκολλητικών προϊόντων για δάπεδα βινυλίου που είναι ιδανικά για τον σύγχρονο εργολάβο τοποθέτησης υλικών επίστρωσης δαπέδου και κατάλληλα για συγκόλληση σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές και υποστρώματα.

Έχουμε σχεδιάσει τη σειρά συγκολλητικών προϊόντων χωρίς διαλύτες για δάπεδα βινυλίου, για χρήση στα πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπου υπάρχει έντονη κυκλοφορία, κυλιόμενα φορτία ή ακραίες κλιματικές συνθήκες. Τα έξυπνα συγκολλητικά μας είναι ιδανικά για τη συγκόλληση επιστρώσεων δαπέδου από βινύλιο σε μορφή φύλλων και πλακιδίων.

Λόγω των πολλών τύπων υλικών επίστρωσης δαπέδων σε μορφή φύλλων και των εναλλαγών στην ατμοσφαιρική θερμοκρασία και υγρασία, είναι απαραίτητη η πλήρης συγκόλληση των επιστρώσεων δαπέδου στο υπόστρωμα. Αυτή η μέθοδος τοποθέτησης συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση τυχόν μετακινήσεων προκειμένου να διασφαλίζεται η απόδοση των δαπέδων σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους αλλά και η παρατεταμένη διάρκεια ζωής τους.

Τα προϊόντα της σειράς συγκολλητικών προϊόντων βινυλίου της εταιρείας μας παρουσιάζουν χαρακτηριστικά όπως η υψηλή πρώιμη αντοχή συγκόλλησης, η υψηλή αντίσταση στη μετανάστευση των πλαστικοποιητών του συγκολλητικού και η εύκολη διάστρωση με σπάτουλα.

Συγκολλητικά μοκέτας για δάπεδα επαγγελματικών χώρων

Η Bostik προσφέρει σειρά λύσεων συγκολλητικών προϊόντων δαπέδων, πλακιδίων μοκέτας και υποστρωμάτων για την τοποθέτηση μοκέτας, τα οποία έχουν αναπτυχθεί ειδικά για χρήση σε δάπεδα επαγγελματικών χώρων.
Η σειρά προϊόντων της εταιρείας μας, συμπεριλαμβανομένων των συγκολλητικών προϊόντων για πλακίδια μοκέτας, των συγκολλητικών προϊόντων για μοκέτες σε μορφή σπρέι και των σπρέι κόλλας επαφής, παρέχουν απλότητα, απόδοση και σιγουριά.

Επιπρόσθετα, τα συστήματα συγκολλητικών προϊόντων για μοκέτες είναι η ιδανική λύση στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον σχηματισμό συγκολλήσεων μεγάλης διάρκειας ζωής μεταξύ της μοκέτας και των συνήθων υποστρωμάτων των εύκαμπτων επιστρώσεων δαπέδων.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα της συγκόλλησης της μοκέτας: μειώνει τη δημιουργία σκόνης μεταξύ της μοκέτας και του δαπέδου. Επειδή οι επιφάνειες είναι συγκολλημένες, η τριβή μειώνεται, περιορίζοντας την παραγωγή σκόνης στο ελάχιστο.

Επιπρόσθετα, η συγκόλληση της μοκέτας μειώνει δραματικά τα ακάρεα, προσφέροντας ένα πιο υγιές περιβάλλον για όλους τους χρήστες. 

Συγκολλητικό υλικών επίστρωσης δαπέδου από καουτσούκ και συγκολλητικό υλικών επίστρωσης δαπέδου αθλητικών χώρων

Είτε τοποθετείτε υλικό επίστρωσης δαπέδων από καουτσούκ σε πολυσύχναστους χώρους υψηλών απαιτήσεων είτε αναζητάτε ένα συγκολλητικό για μια αίθουσα διεξαγωγής αθλημάτων, γυμναστήριο, επαγγελματικό χώρο γραφείων, εμπορικό κέντρο, εκθεσιακό κέντρο, ανελκυστήρα ή επιφάνεια με τεχνητό χλοοτάπητα, έχουμε τα συγκολλητικά που προσφέρουν ιδανική απόδοση για την κάθε εργασία.

Η σειρά συγκολλητικών προϊόντων για υλικά επίστρωσης δαπέδου από καουτσούκ και δάπεδα αθλητικών χώρων, καλύπτει σειρά προϊόντων που είναι γνωστά για την ευκολία χρήσης, τη δυνατότητα διάστρωσης με μυστρί, την ευκαμψία και την ταχύτητα εφαρμογής.

Ιδανικά για συγκόλληση σε πορώδη και μη πορώδη υποστρώματα, οι λύσεις και τα συστήματα συγκολλητικών προϊόντων της εταιρείας μας προσφέρουν ευρύ φάσμα χρόνων σκλήρυνσης και εξειδικευμένων υλικών.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας

bostik-hytec-a370-rapid-12kg-3d-372x240px.jpg
bostik-hytec-a370-rapid-12kg-3d-372x240px.jpg
HYTEC A370 RAPID
  • Προϊόν
1 ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΦΡΑΓΜΑ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΥΔΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ
bostik-sl-c320-ardasol-25kg-3d-372x240px.jpg
bostik-sl-c320-ardasol-25kg-3d-372x240px.jpg
SL C320 ARDASOL
  • Προϊόν
ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΥΤΟΕΠΙΠΕΔΟΥΜΕΝΗ ΚΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΔΑΠΕΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
BOSTIK-GREECE-PRODUCT-STIX-A100-PROJECT-20kg-640X480.png
BOSTIK-GREECE-PRODUCT-STIX-A100-PROJECT-20kg-640X480.png
STIX A100 PROJECT
  • Προϊόν
ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΔΑΠΕΔΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ : ΕΤΕΡΟΓΕΝΕΣ PVC, ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ Ή ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΜΟΚΕΤΑ

Ανακαλύψτε περισσότερα Τοίχοι & Δάπεδα

Νέα Σειρά Συγκολλητικών για Δάπεδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Bostik-Greece-One Flooring Our Team-640x480 GR.jpg
Top