Brands και χώρες

Εφαρμογές

Στην Bostik, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων συγκολλητικών για πλακίδια και πέτρας για επαγγελματίες εφαρμοστές, αρχιτέκτονες και διακοσμητές. Η σειρά προϊόντων συγκολλητικών πλακιδίων καλύπτει σχεδόν όλους τους τύπους πλακιδίων και πέτρας, συμπεριλαμβανομένων των κεραμικών πλακιδίων, των πλακιδίων πορσελάνης, της φυσικής πέτρας και υάλου. Επιπρόσθετα, έχουμε τα απαραίτητα προϊόντα που σας δίνουν τη δυνατότητα να προετοιμάζετε και να αδιαβροχοποιείτε με κατάλληλο τρόπο το υπόστρωμα πριν την τοποθέτηση των πλακιδίων.

Αρμόστοκοι πλακιδίων

Η σειρά των προϊόντων μας καλύπτει σχεδόν κάθε εφαρμογή αρμολόγησης που μπορείτε να βρείτε, όπως: βεράντες, πισίνες, σιντριβάνια, τζακούζι, σάουνες, μπάνια, κουζίνες και πολυσύχναστους κοινόχρηστους χώρους. Με εύκολη εφαρμογή, εύκολη συντήρηση και εξαιρετικά μεγάλη αντοχή, η σειρά αρμόστοκων υψηλής απόδοσης της Bostik προσφέρει την καινοτομία στην οποία μπορείτε να βασίζεστε.

Οι τεχνολογίες που αναπτύσσουμε εχούν τέτοια ποικιλία, όσο και τα πλακίδια και οι λίθοι που τοποθετείτε. Ενώ οι τάσεις στα πλακίδια θα εξακολουθήσουν να αλλάζουν, η Bostik παραμένει η έξυπνη επιλογή για την επόμενη τοποθέτησή σας.

Λύση από το υπόστρωμα μέχρι την τελική επιφάνεια

Οι σειρές Προετοιμασίας, Στεγάνωσης, τοποθέτησης και Φινιρίσματος της Bostik υποστηρίζονται από αυστηρές δοκιμές προκειμένου να διασφαλιστεί η ύψιστη ποιότητα προϊόντων που μπορούν να εμπιστεύονται οι επαγγελματίες για την εφαρμογή τους. Οι σειρές προϊόντων συγκολλητικών και αρμόστοκων της Bostik περιλαμβάνουν μια φάση προετοιμασίας, στεγάνωσης,τοποθέτησης και φινιρίσματος.

Προετοιμασία

Μια σειρά ασταριών επιφανείας για την προετοιμασία των υποστρωμάτων για βέλτιστη πρόσφυση μεμβρανών στεγάνωσης ή κόλλας πλακιδίων.

 • PrimeGrip Non-Porous: ένα αστάρι δαπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους και σε εφαρμογές τοποθέτησης πλακιδίων σε υφιστάμενα πλακίδια. To PrimeGrip είναι επίσης μια μεμβράνη αδιαβροχοποίησης χωρίς διαλύτες.
 • Multiprime: αστάρι δαπέδου PL που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και βελτιώνει τις δυνατότητες συγκόλλησης και το χρόνο εργασιμότητας του συγκολλητικού.
 • Specialist Primer: αυτό το υδατικό αστάρι υψηλής απόδοσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από σκληρυμένο Dampfix PU (πολυουρεθάνη αδιαβροχοποίησης) και άλλες εξειδικευμένες εφαρμογές. Αυτό το αστάρι εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης αποτελεί μέρος του συστήματος Dampfix PU & Asaflex.
Στεγάνωση

Προστατέψτε την τοποθέτηση σε υγρούς χώρους με μία από τις λύσεις αδιαβροχοποίησης της σειράς Dampfix. Η σειρά της Bostik περιλαμβάνει τα εξής:

 • Dampfix Gold: μεμβράνη αδιαβροχοποίησης πολυουρεθάνης, ενός συστατικού, υψηλής ελαστικότητας, κατηγορίας 3, που δεν περιέχει άσφαλτο. Αυτό το στεγανωτικό είναι εύχρηστο και αποτελεί μια ακρυλική μεμβράνη ουρεθάνης που είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες 4 λίτρων και 15 λίτρων.
 • Dampfix Immersed A και Dampix Immersed B: υδραυλική μεμβράνη δύο συστατικών, κατάλληλη για χρήση σε εφαρμογές που είναι βυθισμένες στο νερό (όπως πισίνες και σπα) και πλήρως εμβαπτιζόμενες κάτω από πλακίδια.
 • Dampfix Rapid: μεμβράνη αδιαβροχοποίησης από πολυουρεθάνη με βάση το νερό, ταχείας πήξης, κατηγορίας 3. Αυτή η μεμβράνη πολυουρεθάνης δύο συστατικών, με βάση το νερό, μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από ασταρωμένα πορώδη ή μη πορώδη υποστρώματα, όπως σκυρόδεμα, σοβατισμένα τούβλα, ινοτσιμέντο, ανθυγρή γυψοσανίδα και δομικό κόντρα πλακέ. Επόμενη στρώση σε 1-2 ώρες.
 • Dampfix PU: ένα σύστημα μεμβράνης αδιαβροχοποίησης πολυουρεθάνης ενός συστατικού, υψηλής ελαστικότητας, κατηγορίας 3, που δεν περιέχει άσφαλτο και συμμορφώνεται με το πρότυπο AS/NZ 4858.
 • Megalastic: υδραυλικό πρόσθετο αναβάθμισης που βελτιώνει την αντοχή συγκόλλησης και την ευκαμψία. Αυτό το πρόσθετο πολλαπλών χρήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση της απόδοσης προϊόντων κόλλας πλακιδίων με βάση το τσιμέντο, εποξειδικών κονιαμάτων, επιχρισμάτων και άλλων παρόμοιων συστημάτων. Αυτό το στεγανωτικό υψηλής απόδοσης προσφέρει «δυνατότητα τάνυσης» υψηλότερη από 700% και διαθέτει εξαιρετική ευκαμψία και πρόσφυση στην πλειονότητα των επιφανειών, ενώ μπορεί να εμβαπτιστεί πλήρως μετά από τη σκλήρυνσή του

Συγκόλληση

Η εκτενής σειρά προϊόντων συγκολλητικών πλακιδίων της Bostik διαθέτει δοκιμασμένη συμβατότητα με πολλά υποστρώματα και τύπους πλακιδίων.

 • Conflex: ένα κορυφαίο συγκολλητικό πλακιδίων τροποποιημένου καουτσούκ, σχεδιασμένο για απαιτητικές εφαρμογές ή εφαρμογές σε πολυσύχναστους χώρους. Το Conflex είναι ένα εύκαμπτο συγκολλητικό για δάπεδα και τοίχους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτή το συγκολλητικό είναι ένα υλικό γενικής χρήσης, με υψηλή απόδοση, για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων.
 • Superfixall: εύκαμπτο συγκολλητικό πλακιδίων, σχεδιασμένο για δάπεδα και τοίχους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το Superfixall είναι ένα οικονομικό συγκολλητικό που μπορείτε να αναβαθμίσετε με το πρόσθετο Megalastic για να αυξήσετε την ευκαμψία και την αντοχή συγκόλλησης, χωρίς μείωση στον μεγάλο χρόνο ανοίγματος.
 • Ultra Mastik: εύκαμπτο συγκολλητικό πλακιδίων, σχεδιασμένο για δάπεδα και τοίχους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το συγκολλητικό Ultra Mastik συγκρατεί πλακίδια τοίχου 600x600 mm και έχει ανώτερη αντοχή συγκόλλησης.
 • Megafix: συγκολλητικό φωτεινού λευκού χρώματος που είναι ιδανικό για χρήση σε μπάνια, μωσαϊκά και σε εφαρμογές στις οποίες χρειάζεται λευκή κόλλα. Αυτό το συγκολλητικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε εσωτερικούς χώρους και για τοίχους. Η λεία σύσταση χωρίς τρίψιμο σημαίνει ότι οι αρμοί κονιάματος δεν χρειάζονται ξύσιμο πριν από την αρμολόγηση. • Excelflex: εύκαμπτο συγκολλητικό πλακιδίων, σχεδιασμένο για δάπεδα και τοίχους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το Excelflex είναι ένα εύκαμπτο συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων.
 • Asaflex: συγκολλητικό δύο συστατικών με εξαιρετική ευκαμψία και κορυφαία συγκόλληση, σχεδιασμένο για εργασίες στις οποίες η ευκαμψία είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό το προϊόν για δάπεδα και τοίχους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το Asaflex είναι ένα προϊόν για επικόλληση πλακιδίων σε ξυλεία ή σε ηχομονωτικό υλικό και έχει εξαιρετική συγκόλληση.
 • Evoflex: κορυφαίο συγκολλητικό πλακιδίων τροποποιημένου πολυμερούς. Αυτό το εξαιρετικό συγκολλητικό για δάπεδα και τοίχους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το Evoflex είναι ιδανικό για την επικόλληση πλακιδίων μεγάλου βάρους και μεγέθους και επιτρέπει τη γρήγορη αρμολόγηση σε 6-8 ώρες.

Φινίρισμα

Με ποικιλία αρμόστοκων σε ό,τι αφορά την τεχνολογία και τα χρώματα, η Bostik διαθέτει το ιδανικό κονίαμα για την ολοκλήρωση κάθε εργασίας διάστρωσης πλακιδίων.

 • Designer coloured: εξαιρετικός αρμόστοκος πλακιδίων επαγγελματικής κατηγορίας για δάπεδα και τοίχους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ο εποξειδικός στόκος καθαρίζεται πολύ εύκολα και έχει ανώτερες ιδιότητες εργασιμότητας, γεγονός που συνεπάγεται λιγότερη ακαταστασία, λιγότερη σπατάλη και καλύτερο φινίρισμα.
 • Design Epoxy: χρωματιστός εποξειδικός αρμόστοκος δύο συστατικών για περιπτώσεις που περιλαμβάνουν υψηλές χημικές και μηχανικές απαιτήσεις. Αυτό ο εποξειδικός αρμόστοκος πλακιδίων για δάπεδα και τοίχους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ο αρμόστοκος Design Epoxy διαθέτει υψηλή αντοχή σε λέκιασμα χημικής προέλευσης και έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές σε χώρους υγιεινής και επαγγελματικούς χώρους.
 • Designer Smooth: ο λείος διακοσμητικός αρμόστοκος για τοίχους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Το Designer Smooth έχει φωτεινό λευκό χρώμα, είναι λείο και δεν χρειάζεται τρίψιμο. Αυτός ο εποξειδικός αρμόστοκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρμούς 1,5-3 mm.
 • Designer Sanded: αυτός ο εξαιρετικός εποξειδικός αρμόστοκος πλακιδίων προορίζεται ειδικά για δάπεδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Το Designer Sanded μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρμούς 5-20 mm και είναι ιδανικό για υπαίθριους χώρους καθιστικού και τους χώρους γύρω από πισίνες.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας

bostik-ardaflex-top2-25kg-372x240px.jpg
bostik-ardaflex-top2-25kg-372x240px.jpg
ARDAFLEX® TOP2
 • Προϊόν
ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΚΟΝΙΑΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΚΑΜΠΤΟ, ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΚΟΝΗΣ

Ανακαλύψτε περισσότερα Τοίχοι & Δάπεδα

Νέα Σειρά Συγκολλητικών για Δάπεδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Bostik-Greece-One Flooring Our Team-640x480 GR.jpg
Top