Brands και χώρες

Προετοιμαστείτε για πιο γρήγορες και πιο έξυπνες τοποθετήσεις υλικών επίστρωσης δαπέδου

H σειρά υποστρωμάτων μας προσφέρει ένα πλήρες σύστημα που περιλαμβάνει: αδιάβροχες μεμβράνες, αστάρια, επιχρίσματα, επισκευαστικά κονιάματα δαπέδου και αυτοεπιπεδούμενα υλικά που έχουν αναπτυχθεί όλα ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στον σύγχρονο εργολάβο κατασκευής δαπέδων να ξεπερνάει τις πολλές προκλήσεις που ανακύπτουν στα σημερινά εργοτάξια.

Η αποτελεσματική προετοιμασία του υποστρώματος διασφαλίζει φινιρίσματα δαπέδων ύψιστης ποιότητας. Ακόμα και η καλύτερη σχεδίαση και τα καλύτερα υλικά επίστρωσης δαπέδου, θα προσφέρουν μέτριο αποτέλεσμα εάν το υπόστρωμα δεν έχει προετοιμαστεί σωστά. Αυτές οι εύχρηστες λύσεις συνδυάζονται για να επιταχύνουν την προετοιμασία του δαπέδου, βοηθώντας σας να επιτυγχάνετε πιο γρήγορες, πιο έξυπνες και πιο ασφαλείς τοποθετήσεις.

Εφαρμογές

Τα προϊόντα της Bostik διαθέτουν κατάλληλη σύνθεση ώστε να ανταποκρίνονται στα πιο απαιτητικά έργα, είτε χρειάζεστε εξομάλυνση για επικαλύψεις δαπέδων που τονίζουν ακόμα και τις πιο ανεπαίσθητες ατέλειες, πλήρωση ρωγμών ή απομόνωση ρωγμών για ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής ή μια μεμβράνη λόγω υπερβολικής υγρασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα συναντήσετε τις τεχνολογίες της Bostik κάτω από τα δάπεδα σε μερικά από τα πιο εμβληματικά κτίρια του κόσμου.

Εφαρμογές προετοιμασίας υποστρώματος 

Αστάρι δαπέδου

Η εφαρμογή του σωστού ασταριού δαπέδου μπορεί να βελτιώσει δραστικά την πρόσφυση των υλικών επιπέδωσης στα υποστρώματα, οδηγώντας σε πιο ασφαλή τοποθέτηση. Επιπρόσθετα, το αστάρι δαπέδου δίνει στα αυτοεπιπεδούμενα υλικά τη δυνατότητα να αποδίδουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους, μεγιστοποιώντας τη ροή και προσφέροντας βέλτιστη ανάπτυξη αντοχής.

Η σωστή εφαρμογή ενός κατάλληλου ασταριού δαπέδου συμβάλλει στον έλεγχο της απορροφητικότητας και του ρυθμού ωρίμανσης της κόλλας του υλικού επίστρωσης δαπέδου και αυξάνει τη συνολική αντοχή της συγκόλλησης. Επίσης, το αστάρωμα μειώνει σημαντικά τη συστολή κατά την ωρίμανση και βελτιώνει την ανθεκτικότητα στο νερό, στα χτυπήματα, στον παγετό και στην προσβολή από χημικές ουσίες. 

Επιφανειακή μεμβράνη δαπέδου

Κατανοούμε ότι οι τεχνίτες τοποθέτησης υλικών επίστρωσης δαπέδου πρέπει να αναχαιτίζουν την υγρασία όσο το δυνατόν συντομότερα, πριν από την εφαρμογή του ασταριού, του υλικού εξομάλυνσης και των επιστρώσεων του δαπέδου. Αυτό αληθεύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των εργασιών σε νοσοκομεία και σχολεία, όπου οι προθεσμίες τοποθέτησης γίνονται ακόμα πιο πιεστικές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα συστήματα φραγμάτων υγρασίας έχουν γρήγορη ωρίμανση που επιταχύνει τη διαδικασία κατασκευής, επιτρέποντας την εφαρμογή ενός πλήρους συστήματος προετοιμασίας υλικού επίστρωσης δαπέδου ταχύτερα από ποτέ στο παρελθόν.

Υλικό εξομάλυνσης

Για να επιτύχετε ένα επίπεδο υπόστρωμα για την επικάλυψη του δαπέδου σας, χρειάζεται ένα εύκαμπτο υλικό γρήγορης ωρίμανσης που είναι συμβατό με σειρά υποστρωμάτων.

Το αυτοεπιπεδούμενο υπόστρωμα είναι απολύτως απαραίτητο προκειμένου να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα, επίπεδο και στερεό μαλακό δάπεδο. Τα πρωτοποριακά αυτοεπιπεδούμενα υλικά της εταιρείας μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους εργολάβους τοποθέτησης δαπέδων να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και χρήματα. Με χαμηλή παραγωγή σκόνης, λίγες οσμές και χρόνους βατότητας μόλις δύο ώρες, τα προϊόντα της Bostik αποτελούν την έξυπνη επιλογή για την προετοιμασία των υποστρωμάτων σας. 

Αυτοεπιπεδούμενα υλικά: έξυπνα πλεονεκτήματα 

Τα αυτοεπιπεδούμενα υλικά ελεύθερης ροής της εταιρείας μας προσφέρουν άφθονα πλεονεκτήματα που σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζονται στα εργοτάξια:

  • Εύχρηστα: τα άριστα χαρακτηριστικά ροής καθιστούν τα αυτοεπιπεδούμενα υλικά της Bostik εύχρηστα ενώ τα περισσότερα από αυτά προσφέρονται για άντληση
  • Ταχεία ωρίμανση: τα υλικά της εταιρείας μας περιέχουν σύνθεση ταχείας ωρίμανσης που επιταχύνει την προετοιμασία του δαπέδου
  • Ευκαμψία: Τα προϊόντα υποστρωμάτων της Bostik είναι ιδανικά για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών υποστρωμάτων, από το σκυρόδεμα και τα επιχρίσματα άμμου/τσιμέντου μέχρι πέτρα, άκαμπτα μέταλλα και ξύλο
  • Ινοπλισμένα: πολλά από υλικά μας είναι οπλισμένα με ίνες για την κάλυψη των ρωγμών και για ευκαμψία 
  • Τροποποιημένα πολυμερή: τα τσιμεντοειδή υλικά της εταιρείας μας έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πολυμερή για άριστη αντοχή πρόσφυσης
  • Χωρίς πρωτεΐνη: πολλά από τα υλικά μας είναι κατάλληλα για χρήση σε χώρους που ήδη κατοικούνται και χώρους ευαίσθητους σε ό,τι αφορά την υγιεινή, όπου απαιτούνται ελάχιστες οσμές

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας

BOSTIK-GREECE-PRODUCT-GRIP-A936-XPRESS-7kg-640X480.png
BOSTIK-GREECE-PRODUCT-GRIP-A936-XPRESS-7kg-640X480.png
GRIP A936 XPRESS
  • Προϊόν
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΛΕΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
bostik-sl-c510-pro-25kg-3d-372x240px.jpg
bostik-sl-c510-pro-25kg-3d-372x240px.jpg
SL C510 PRO
  • Προϊόν
ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΕΠΙΠΕΔΟΥΜΕΝΗ ΚΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΔΑΠΕΔΑ

Ανακαλύψτε περισσότερα Τοίχοι & Δάπεδα

Νέα Σειρά Συγκολλητικών για Δάπεδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Bostik-Greece-One Flooring Our Team-640x480 GR.jpg
Top