Marci si tari

Cifre cheie Bostik

Bostik are sedii in 45 de tari si include 54 de centre de productie, distributie, vanzari si administratie.

Bostik, o companie Arkema

Bostik reprezinta linia de business pentru Adezivi a grupului Arkema. Bazandu-se pe experienta sa unica in domeniul stiintei materialelor, Arkema ofera un portofoliu de inalt nivel tehnologic, pentru a raspunde cererii in continua crestere de materiale noi si sustenabile. Cu ambitia de a deveni in anul 2024 o companie centrata exclusiv pe Materiale Speciale, grupul este structurat in trei domenii complementare, cu inalt nivel de inovare si interes: Adezivi, Materiale Avansate, Solutii de Acoperire. Acestea reprezinta circa 80% din vanzarile grupului si acopera un segment bine pozitionat si competitiv.

Arkema ofera tehnologii de ultima generatie, pentru a face fata provocarilor reprezentate, printre altele, de energiile noi, accesul la apa, reciclare, urbanizare si mobilitate si se afla permanenta legatura cu toate partile interesate. Grupul a raportat vanzari de 8,7 miliarde de euro in 2019 si isi desfasoara activitatea in 55 de tari, avand 20.500 de angajati in intreaga lume.

Dezvoltam solutii inteligente de etansare si lipire pentru prezent si viitor

Analizam cu atentie tendintele pietei si lucram in continuu la implementarea de solutii inovatoare si sustenabile pe sase platforme de Cercetare&Dezvoltare (R&D).

Bostik contribuie si beneficiaza de cunostintele detinute de Arkema cu privire la materialele de specialitate

Top