Bostik around the world

Marcile noastre

Etansare si lipire

O oferta completa inteligenta de solutii si concepte profesionale pentru lucrari de etansare si lipire la interior si la exterior, sustenabile si eficiente:

Constructii si Fatade

Uz general

Decorare si Vopsire

Produse de fixare si adezivi

Economisirea energiei si Etansare

Panouri si Izolare

Spuma poliuretanica expandabila

Protectie pasiva impotriva incendiilor

Gradina

Solutii pentru acoperis

Vitraje

Sanitare

 

Produse de larg consum si bricolaj

Cu o gama de consum de peste 2.000 de produse diferite vandute in peste 120 de tari din intreaga lume, marcile si produsele noastre se bucura de increderea intregii lumi pentru utilizarea intr-o gama larga de aplicatii. Acestea includ adeziv pentru fixare, adeziv pentru pardoseala, izolant, adeziv pentru lemn si material pentru umplere cu spuma, precum si adezivi ignifugi si impermeabili.

Gama completa „Etansare si lipire”

Gama completa „Pereti si pardoseli”

Completate de gama noastra de bricolaj

 

ADEZIVI INDUSTRIALI

Produse rezistente

Sistemele noastre de adezivi sunt utilizate la productia si asamblarea componentelor intr-o gama diversa de sectoare industriale. De la transportare si asamblare, pana la tamplarie si componente pentru constructii, am incheiat parteneriate cu lideri globali in productia industriala pentru a inova adezivi inteligenti.

Sectorul aerospatial

Electrocasnice

Asamblare

Industria auto si servicii de transport general

Componente pentru constructii si tamplarie

Ambalare avansata

Solutiile noastre inovatoare de adezivi sunt dezvoltate si aplicate pentru ambalare moderna, benzi adezive si aplicarea etichetelor. În dezvoltarea parteneriatelor puternice cu producatori de echipamente si alti furnizori din acest domeniu, ne-am luat angajamentul de a oferi solutii care economisesc timpul si costurile, imbunatatind procesele de productie si facand operatiunile mai sustenabile, mai eficiente si mai competitive.

Ambalare flexibila

Ambalaje din hartie, din carton si pentru bunuri de larg consum

Benzi adezive si etichete

 

Articole de igiena de unica folosinta

Timp de aproape cinci decenii, Bostik a deschis calea catre crearea de adezivi inteligenti pentru produsele de igiena de unica folosinta. De la dezvoltarea primului adeziv pentru scutece elastice si a primilor adezivi elastici, pana la primul adeziv elastic poliolefinic de inalta performanta, inovatiile noastre au marcat o schimbare revolutionara in industria produselor de igiena de unica folosinta din intreaga lume.

Îngrijirea bebelusilor

Îngrijirea feminina

Incontinenta pentru adulti

 

Top