Bostik around the world

Marcile noastre

Experti in produse igienice de unica folosinta

 

De aproape cinci decenii, Bostik este lider in dezvoltare adezivilor inteligenti pentru produsele de unica folosinta pentru igiena.

 

De la dezvoltarea primului adeziv pentru benzile elastice ale scutecelor la adezivii stretch considerati pionieri in domeniu si pana la primul adeziv elastic din poliolefine de inalta performanta, inovatiile noastre au creat schimbari evolutive in industria produselor Igienice de unica folosinta din intreaga lume.

 

Adezivii mai inteligenti fac mai mult

 

Un adeziv inteligent este permite produsului de unica folosinta pentru igiena sa-si indeplineasca misiunea: mentinerea corpului uscat si confortabil ... si sa isi pastreze discretia utilizarii. De asemenea, are inteligenta de a creste beneficiile in procesul de fabricatie prin imbunatatirea eficientei, reducerea costurilor si extinderea adaptabilitatii produsului.

 

Prin inovatie si colaborare, Bostik va poate ajuta sa adaugati valoare in fiecare etapa a proiectului dumneavoastra. Noua generatie a produselor noastre de acoperire, serviciul tehnic permanent de testare si consiliere realizat de experti va vor ajuta in reducerea timpului de utilizare a si evitarea dificultatilor in aplicare, ... adaugand in acelasi timp expertiza pretestarilor noastre, pe care va puteti baza. Echipa noastra de dezvoltare a produselor are experienta necesara pentru a asigura o legatura stransa, cu rezultate foarte buna. Si pentru ca expertii nostri urmaresc cu atentie tendintele si dinamica emergenta a pietei, va vom ajuta sa fiti pregatiti sa le abordati cu succes. Cand aveti o idee noua sau incepeti un proiect, este timpul sa contactati Bostik.

 

Bostik la nivel Mondial

 

Pe masura ce industria produselor de unica folosinta pentru igiena se extinde intens la nivel global, Bostik se dezvolta chiar alaturi de clientii sai. Prezenta noastra cu activitati de vanzari si marketing este acum in peste 50 de tari. Intrucat clientii nostri se confrunta cu noi provocari si cerinte - straturi mai subtiri, absorbtie mai buna, imbunatatirea confortului, schimbarea substraturilor - suntem pregatiti cu solutii inteligente pentru a asigura performante si productie consecvente ... indiferent unde ar putea fi proiectul sau cerintele dumneavoastra.

 

In calitate de divizie mondiala Bostik utilizam experienta cercetatorilor si a chimistilor de pe cinci continente. Reteaua noastra mondiala perfecta ne ofera capacitatea si flexibilitatea productiei pentru a ne adapta rapid la schimbarile pietei. In plus, sunteti asigurat de fiabilitatea aprovizionarii prin lantul nostru de aprovizionare eficient si fiabil.

Descoperiti mai multe despre adezivii pentru produsele Igienice de unica folosinta

Adezivii pentru produse igienice de unica folosinta

Afla mai multe
bostik-global-market-hygiene-640x480.png

Adezivi pentru incontinenta la adulti

Afla mai multe
bostik-global-market-hygiene-adult-incontinence-640x480.png

Adezivi pentru ingrijirea bebelusilor

Afla mai multe
bostik-global-market-hygiene-baby-case-640x480.png

Adezivi pentru igiena feminina

Afla mai multe
bostik-global-market-hygiene-feminine-hygiene-640x480.png
Top