Marci si tari

Aplicatii

Suntem specializati in dezvoltarea unor formule chimice avansate care raspund nevoilor dumneavoastra, indiferent daca reprezentati o companie de constructii, daca sunteti comerciant sau un amator de bricolaj.

Produsele noastre acopera gama completa a aplicatiilor pentru impermeabilizari la interior si exterior, de la aplicarea unui strat impermeabil pe peretii si pardoseala subsolului, la aplicarea pe suprafete anterior montarii placii ceramice in camerele de baie, pana la montarea acoperisului, lucrari de constructie si tunele. ​Etansantii nostri sunt usor de aplicat si pot fi utilizati in siguranta pe o gama larga de suprafete inclusiv lemn, beton, caramida, piatra, placa din metal si tencuiala.

Inovatii inteligente

Etansantii nostri sunt impermeabili​sunt de incredere​si se afla in topul tehnologiilor de izolare pentru interior si exterior. Produsele noastre sunt recunoscute, precum gama noastra Dampfix pentru impermeabilizare pentru interiorul casei. Bituminous Black Paint si Flexacryl pentru reparatia acoperisului, precum si Ultraseal poliuretan, aplicabil cu trafaletul, se afla in fruntea industriei de constructii si bricolaj in domeniul solutiilor de impermeabilizare.  

Tehnologiile de Etansare

  • Etansantii pe baza de ciment: ​Etansantii pe baza de ciment sunt ideali pentru proiectele la subsoluri, piscine sau alte proiecte la interior sau exterior pe suprafete pe care se aplica placi ceramice. Producem straturi de impermeabilizare pe baza de ciment, concepute special pentru a combate presiunea pozitiva a apei. 
  • Polimeri modificati cu silan (Silyl modified polymer, SMP): Polimerii nostri SMP nu contin acizi si sunt ideali pentru o gama larga de aplicatii de impermeabilizare. Etansantii nostri SMP au aderenta excelenta pe o gama larga de suprafete, cu performante ridicate de aderenta si durabilitate. 
  • Izolanti pe baza de bitum: Solutiile noastre de etansare pe baza de bitum ofera o rezistenta excelenta la majoritatea solutiilor saline, apa, alcool, acizi diluati si produse alcaline. Prin urmare, sunt ideale pentru impermeabilizari, in special pentru aplicatiile la exterior, cum ar fi zonele de acoperis. 
  • Izolanti epoxidici: Izolantii nostri pe baza acril-epoxy sunt recomandati pentru etansarea subsolurilor si a rezervoarelor de apa. 

​Etansantii pentru interior, pentru protectie impotriva presiunii apei si a migrarii umezelii

Exista multiple cerinte privind aplicatiile la interior care necesita etansanti complet impermeabili. Pentru proiecte rezidentiale sau industriale complexe, pentru proiecte individuale sau pur si simplu pentru pasiunea dvs. pentru bricolaj, oferim o gama larga de tehnologii care acopera toate nevoile de impermeabilizare.

Izolanti pentru interior: aplicatii izolanti

La Bostik, intelegem ca o tehnologie puternica si sigura de impermeabilizare este importanta nu doar pentru instalatiile industriale mari, cum ar fi piscine sau rezervoare chimice, dar si pentru proiectele si nevoile casnice, cum ar fi aplicarea unui strat protector impotriva umezelii pentru etansarea subsolului. 

Produsele noastre de impermeabilizare pentru interior sunt proiectate si fabricate utilizand cele mai avansate cunostinte chimice pentru a opri presiunea apei si pentru a preveni infiltratiile sau petele de apa. Izolantii nostri impermeabili au, de asemenea, rolul de a opri extinderea umezelii prin substraturi poroase, cele mai frecvente exemple pentru acest tip de proiect fiind betonul, caramida si piatra.

Problemele la majoritatea piscinelor apar cand volum foarte mare de apa incearca sa patrunda prin peretii spatiului construit. Solutiile noastre pe baza de ciment si acrilice sunt concepute special pentru a impiedica „presiunea pozitiva a apei” sa deterioreze proiectele dumneavoastra.

Dar, daca lucrati la o instalatie subterana, cum ar fi un subsol, veti avea nevoie de o solutie care are rolul de a preveni „presiunea negativa a apei” – procesul de infiltrare a apei sau a umezelii in spatiul domestic.

Este important sa selectati izolantul impermeabil nu doar pe baza nevoii de a va proteja impotriva presiunii negative sau pozitive a apei, ci si pe baza intensitatii presiunii apei sau a migrarii umezelii. Daca aveti nevoie de sfaturi privind utilizarea produselor Bostik inainte a aplica izolantul, contactati echipa noastra de asistenta tehnica. 

Impermeabilizare pentru exterior; pentru protectie impotriva daunelor provocate de umezeala si degradarii generale

Indiferent de dimensiunea sau scopul proiectului dvs. de constructie pentru exterior, este esential sa va impermeabilizati instalatia pentru longevitatea si rezistenta cladirii. De la structuri mari de poduri si tunele subterane, pana la constructii pentru acoperisul unei cladiri, selectarea unui izolant impermeabil corect care sa raspunda nevoilor dvs. privind constructia pentru exterior este o decizie importanta. 

La Bostik, proiectam si fabricam o varietate de produse inteligente pentru a va ajuta la proiect prin prevenirea infiltrarii umezelii si degradarii care apare in timp in instalatii care sunt supuse acestor riscuri.

Daca doriti asistenta tehnica privind solutia optima pentru nevoile dvs. de impermeabilizare pentru exterior, contactati echipa noastra tehnica alcatuita din specialisti cu experienta pentru o consultare profesionala.

Izolant impermeabil pentru exterior: aplicatii izolant

La Bostik, gama noastra de izolanti inteligent proiectati este adaptata pentru o varietate de aplicatii. Prin urmare, indiferent daca reparati o scurgere sau impermeabilizati exteriorul unei cladiri noi, veti gasi un produs potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

Daca lucrati la fundatii sau la proiecte sub nivelul solului, cum ar fi la tunele sau fundatii de pod, protejarea instalatiei impotriva infiltrarii apei este esentiala. Alegerea izolantului Bostik impermeabil corect poate preveni daunele structurale provocate de inghetul, dezghetul si fisurarea locasurilor de umezeala.

Pentru a atinge o compatibilitate maxima intre zidarie, tencuieli, imbinari de dilatare si de constructie, tehnologiile noastre impermeabile sunt concepute special pentru a lucra cu o multitudine de substraturi. Betonul, nisipul, cimentul, lemnul, placile din metal si ciment sunt doar cateva dintre materialele pe care le puteti intari cu produse Bostik, astfel incat sa fie protejate impotriva intemperiilor si apei.

Majoritatea izolantilor nostri proiectati pentru aplicatii pentru exterior sunt solutii cu elasticitate ridicata, oferind un nivel bun de flexibilitate si elasticitate. Proiectam si solutii inteligente care se pot lipi de suprafete deja ude sau izolanti care sunt intariti cu ajutorul umezelii din aer – acestea functioneaza foarte bine impreuna cu membranele pentru suprafete.

Anumite produse specifice placilor pentru acoperisuri, izolantilor pentru jgheab si aplicatiilor similare au o rezistenta uimitoare la cadere si au o durata de viata minima de pana la 10 ani. În plus, toti izolantii nostri sunt foarte rezistenti, reduc procesul de intrarea la apa si mirosurile si permit o vopsire fara probleme. 

Vedeti mai mult

Alte Solutii chimice pentru constructii & Amenajari exterioare

Vedeti mai mult
Building Chemicals.jpg

Lipirea elementelor din lemn si pentru aplicarea furnirului

Vedeti mai mult
Repair & Assembly.jpg
Top