Merken en landen

Lijmen voor parketvloeren: slimme voordelen

De Bostik lijmen voor hardhouten vloeren zijn geschikt voor alle installaties waarbij de houten vloer verlijmd kan worden. Of u nu met massief of samengesteld hout werkt, onze lijmen voor hardhouten vloeren bieden talloze voordelen om risico's te beperken en de prestaties te verbeteren.

  • Sterkte: bewerkt voor uitmuntende hechtkracht, zelfs op uiterst brede houten planken.
  • Soepelheid: de lijmsystemen bieden taaie, elastische verbindingen op tal van onderlagen zoals beton, triplex of vezelcement platen
  • Elastische eigenschappen: de elastische eigenschappen maken het de lijm mogelijk om tijdens de hele levensduur van de vloer met de natuurlijke uitzetting en krimp van het hout mee te bewegen.
  • Geluiddempende eigenschappen: meerdere van onze uiterst hoogwaardige lijmen creëren een geluiddempende coating op de onderlaag, waardoor een uitstekende geluidsdemping kan worden verkregen die over het algemeen de prestaties van een 0,6 cm dikke kurklaag overschrijdt. Daar het aanbrengen van kurk overbodig wordt, kan er zo geld en tijd uitgespaard worden bij de installatie.
  • Thickness Control™ technologie: de gepatenteerde vulkorrels van gerecycleerd, gemalen rubber verzekeren een gelijkmatige lijmdikte tijdens de plaatsing en bieden de vereiste geluidsdempende eigenschappen volgens de hedendaagse bouwnormen.
  • Vochtbestendigheid: de bescherming tegen restvocht en dampen voorkomt het krommen of het uitzetten van hardhouten planken en biedt een levenslange garantie tegen dit soort vochtproblemen.
  • Antibacteriële eigenschappen: de meeste producten hebben antibacteriële eigenschappen om de groei van schimmel of meeldauw aan het oppervlak van de uitgeharde lijm of kit te voorkomen.

Lijmen voor hardhouten vloeren: technologieën

  • AXIOS™ Tri-Linking™ polymer technology: de innovatieve Bostik lijmtechnologie voor hardhouten vloeren biedt  bescherming tegen dampen en vocht en heeft een hoogwaardige lijmkracht. Daarnaast bevat het geen VOS. Dit vereenvoudigt het reinigen voor zowel vóór als nà het uitharden.
  • Polyurethaan technologie: de Bostik polyurethaanlijmen en –kitten zijn sleutelproducten voor de industrie. Ze bieden de kwaliteit, kracht en duurzaamheid die u van een marktleider verwacht.
  • Lage VOS waarde: Bostik legt het accent op de formulatie van afdichtingsmiddelen met een lage VOS-emissie en een geringe geur zonder in te leveren op lijmkracht of duurzaamheid op de lange termijn.

Ontdek meer over Plaatsen van Hardhouten Vloeren

Directe Verlijming van Parket op Cementdekvloer

Ontdek nu
Wood floor.jpg

Parket met Ontkoppelingsvlies

Ontdek nu
wall & floor people.jpg

Ontdek meer over Wand & Vloer

Bostik Pumbing Truck

Ontdek nu
Bostik-Header-Image-Bostik-Pumping-Truck-640x480.jpg

Kunstgraslijmen

Ontdek nu
Bostik-Header-Image-Artificial-Grass-Adhesives-640x480.jpg

Hovenierstechniek

Ontdek nu
Other building chemicals.jpg

Plaatsen van Hardhouten Vloeren

Ontdek nu
Wood floor.jpg

Plaatsen van Soepele Vloerbekledingen

Ontdek nu
Soft Flooring.jpg

Ondergrondvoorbereiding

Ontdek nu
Floor preparation.jpg

Tegellijm & Voegmortel

Ontdek nu
tile adhesives & grout.jpg

Kennis delen in de BOSTIK ACADEMY

Ons kenniscentrum door en voor professionals!

Bij Bostik ACADEMY kun je terecht voor een trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften. Ons bekwame technische team geeft je op een praktische manier informatie over ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de branche. Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte trainingen aanbieden voor teams. Laat het ons weten!

Ontdek de Bostik Academy

Top