Merken en landen

Bostik lijmen en afdichtingsmiddelen

Voor het bouwen van (decoratieve) stenen muurtjes, stenen bloembakken en vijverranden biedt het assortiment Hovenierstechniek van Bostik hoogwaardige, weerbestendige lijmen die probleemloos kunnen worden toegepast in zowel beton- als natuursteen toepassingen. Bostik’s assortiment Hovenierstechniek biedt een breed scala aan afdichtingsmiddelen, ideaal voor het afdichten van voegen tussen (natuur)steen

Bostik voegmaterialen

De Bostik voegmaterialen houden het terras en de bestrating voor lange tijd onkruidvrij. Tevens geven de voegmaterialen van Bostik de tuin een mooie uitstraling. Of het nu gaat om een tuinpad of terras, of om bestrating waar veel verkeer op komt, Bostik heeft de oplossing.

Bostik onderbouw producten

Om de juiste draagstructuur onder een terras of bestrating te realiseren, biedt Bostik Hoveniertechniek kant-en-klare drainagemortels en een grindbindmiddel. Deze producten garanderen de vereiste stabiliteit van de ondergrond en een correcte afvoer van (regen)water onder het terras en/of de bestrating.

Bostik onderhoudsproducten

Met de Bostik onderhoudsproducten houdt u uw sierbestrating als nieuw.

Bostik voorbehandelings- en reinigingsproducten

Als onderdeel van een compleet lijmsysteem dragen de voorbehandelingsmiddelen uit het Bostik Hovenierstechniek assortiment bij aan een hoogwaardige verlijming. Tevens biedt Bostik Hovenierstechniek reinigers voor diverse toepassingen.

Bostik lijmpistolen

Bostik biedt u een aantal handpistolen waarmee u lijmen uit het Bostik Hovenierstechniek assortiment gemakkelijk kunt verwerken.

Hoe verwerk je polybonded sand? 

Bostik Polybonded Sand is een hoogwaardig gebruiksklaar polymeerzand, bestaande uit een natuurlijk fijn gesteente voorzien van een speciale bindstof en zeer geschikt voor het voegen van diverse soorten bestratingen op een stabiele en waterdoorlatende ondergrond (bv. gestabiliseerd zand). In deze video zie je hoe je het verwerkt. 

Download de brochure Hovenierstechniek

Hovenierstechniek

Download
garden and landscaping image.jpg

Bijbehorende producten

steenlijmpoeder_372x240.jpg
steenlijmpoeder_372x240.jpg
Hoveniers Steenlijm Poeder
  • Product

Droge mortel op cementbasis, geschikt voor het verlijmen van vrijwel alle steensoorten. Is gemakkelijk te verwerken, heeft een hoge kleefkracht en ...

Ontdek meer over Wand & Vloer

Bostik Pumbing Truck

Ontdek nu
Bostik-Header-Image-Bostik-Pumping-Truck-640x480.jpg

Kunstgraslijmen

Ontdek nu
Bostik-Header-Image-Artificial-Grass-Adhesives-640x480.jpg

Plaatsen van Hardhouten Vloeren

Ontdek nu
Wood floor.jpg

Plaatsen van Soepele Vloerbekledingen

Ontdek nu
Soft Flooring.jpg

Ondergrondvoorbereiding

Ontdek nu
Floor preparation.jpg

Tegellijm & Voegmortel

Ontdek nu
tile adhesives & grout.jpg

Kennis delen in de BOSTIK ACADEMY

Ons kenniscentrum door en voor professionals!

Bij Bostik ACADEMY kun je terecht voor een trainingsprogramma dat perfect is afgestemd op jouw behoeften. Ons bekwame technische team geeft je op een praktische manier informatie over ons productportfolio, de beste toepassingsmethoden en de belangrijkste aanbevelingen voor de branche. Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte trainingen aanbieden voor teams. Laat het ons weten!

Ontdek de Bostik Academy

Top