Our main brands

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

nl
top

Voorbehandelingsmiddelen

Om een hoogwaardige hechting te garanderen is het van groot belang om de ondergrond voor te behandelen. Deze voorbehandeling heeft tot doel de draagkrachtigheid van het hechtingsoppervlak te vergroten. Daarnaast dient het als bescherming van vochtgevoelige ondergronden. Voor alle mogelijke situaties, nieuwbouw of renovatie, heeft Bostik een voorbehandelingsmiddel in het assortiment.

Reparatie- en vulmiddelen

Om een mooie egale wandafwerking te kunnen garanderen, heeft Bostik verschillende producten in het assortiment om oneffenheden in het wandoppervlak te corrigeren of te repareren. Deze fillers zijn geschikt voor diverse soorten ondergronden, zijn uitstekend schuurbaar en zeer goed af te werken.

Uitvlakken en egaliseren

De afwerking van wanden en plafonds vraagt in diverse ruimtes om verschillende soorten producten. Voor vele toepassingen en vrijwel alle ondergronden heeft Bostik een juiste oplossing in het assortiment, zowel op basis van gips als op basis van cement. Na deze afwerklaag kan de wand of muur eventueel nog geschilderd, behangen of betegeld worden.

Gereedschappen

Om de gehele klus te kunnen klaren, heeft Bostik ook een aantal veelgebruikte gereedschappen en hulpmiddelen beschikbaar.