Bostik around the world

 Our main brands

Bostik har tatt en helhetlig tilnærming til gulvlimserien og har i nært samarbeid med gulvleggere utviklet 11 produkter som forenkler og forbedrer gulvliming.

Bostik har tatt en helhetlig tilnærming til gulvlimserien og har i nært samarbeid med gulvleggere utviklet 11 produkter som forenkler og forbedrer gulvliming.

Sammenlignet med tidligere serier har produktenes bruksområder blitt utvidet og dekker de fleste behov som kan oppstå under gulvliming. Sortimentet inkluderer lim for myke gulv og tregulv, samt spesialtape for PVC-trapper, våtromsbelegg og trappeneser.

Alle produktene er optimalisert for sterke belastninger i viktige miljøer, for eksempel skoler, helsevesen, butikker og arbeidsplasser. Basert på lang erfaring opprettholder produktene en pålitelig, jevn kvalitet bøtte etter bøtte, som er en sikkerhet for gulvleggeren.

Serien inkluderer totalt 11 nye gulvlim, hvorav noen utmerker seg spesielt:

STIX A800 Premium er flaggskipet for myke gulvlim. Det er ekstremt allsidig og fungerer for de fleste typer gulvmaterialer.  En sterk initial vedheft og rask styrkevekst gjør produktet lett å håndtere og holdbart over tid.

STIX A600 Evolution er utviklet med en innovativ teknologi –  Glassball Technology  – noe som betyr at en 10-liters bøtte er omtrent 3 kg lettere enn tradisjonelle gulvlim. Arbeidsmengden reduseres og en høyere strekkapasitet, sammen med en høy andel fornybare råvarer, bidrar til et gulvlim med minimal miljøbelastning.

STIX A555 Ultra er det rimelige alternativet med høy limstyrke og gode påføringsegenskaper. Et utmerket valg for prosjekter med for eksempel vinylbelegg, LVT og gummi på store overflater.

Mesteparten av bøttene i serien er laget av grå forbrukergjenvunnet plast og alle produktene er miljømerkede. Resultatet bidrar til et bedre arbeidsmiljø både for gulvleggere og for sluttbrukere.

«Med disse 11 produktene dekker vi de fleste bruksområdene, samtidig som vi holder antallet artikler nede for å forenkle hverdagen for våre kunder. Sortimentet holder generelt en meget høy ytelse. Ved å holde fokus på kvalitet, ønsker vi å bidra til å skape gulv som varer lenger inn i fremtiden uten å måtte byttes ut. Dette, sammen med vår nye miljøvennlige emballasje, betyr at produktene bidrar til en mer bærekraftig fremtid.»

Jenny Lundegård, Product Manager Flooring Bostik Nordic

Om Bostik

Bostik er en global leder som spesialiserer seg på industriell produksjon samt bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik inngår i kjemikonsernet Arkema.

Mer om Dette

One Flooring Range Brosjyre

Last ned
bostik-sweden-product-image-one-flooring-range-640x480.jpg

One Flooring Range Guide

Last ned
bostik-sweden-image-flooring-adhesive-stix-a800-640x480.jpg

Mer om Dette

Tarkett Limguide

Last ned
bostik-nordic-small-banner-160x120-gecko-3.jpg

Forbo Limguide

Last ned
yellow-gecko-teaser_640x480_2.png

Gerflor Limguide

Last ned
white_teaser_640x480.jpg

Amtico Flooring Limguide

LAST NED
bostik-nordic-small-banner-160x120-gecko-2.jpg

Oppdag Mer

Grått har aldri vært så grønt

Oppdag mer
Proxima_Banner_640x480_ofr-recycled.jpg

En ny generasjon myke gulvlim

OPPDAG MER
Bostik-Image-Stix-A600-Header-640x480.png

Parkettlim

Oppdag Mer
bostik-sweden-image-hardwood-flooring-adhesive.jpg

Gulvlim for Myke Gulv

Oppdag Mer
bostik-sweden-image-flooring-adhesive-stix-a800-640x480.jpg
Top