Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Nu lanceres Bostik 1045 Fiber Quick Plus - en cementbaseret, fiberforstærket,selvudjævnende, pumpbar og selvtørrende udjævningsmasse, som kan klare indtrængende fugt. For at mindske tunge løft har vi valgt en mindre forpakning på bare 20 kg.

1045 Fiber Quick Plus er en fiberforstærket, selvudjævnende flydespartelmasse til både faldopbygning og planspartling på hårde underlag. Den er pumpbar og kan lægges med håndkraft i tynde lag fra 4 mm til tykkere lag på 50 mm. Den færdige overflade giver et jævnt og hårdt underlag uden behov for yderligere efterbehandling. 1045 Fiber Quick Plus fungerer også udmærket til el- og vandbaseret gulvvarme.

1045 Fiber Quick Plus er miljøvenlig med M1-mærkning, hvilket betyder lavere emissioner og bedre arbejdsmiljø. Den miljøvenlige arbejdsforpakning på bare 20 kg er valgt med ergonomisk omtanke for at mindske arbejdsbelastningen med transport og flytning.

”Med 1045 Fiber Quick Plus fylder vi et hul i vores produktportefølje til professionelle håndværkere ved at tilbyde en flydespartelmasse med lige så gode påføringsegenskaber som 1040 Fiber Quick, men med en opgradering, der gør produktet godkendt til indtrængende fugt. Vi byder også muligheden for at kunne lancere dette nye produkt i en 20 kg sæk velkommen.”

Jenny Lundegård, produktchef, Bostik Nordic.

Om Bostik
Bostik er en af verdens førende specialister inden for industriel produktion samt på bygge- og forbrugermarkedet. Bostik har i mere end et århundrede skabt innovative og intelligente løsninger, der kan tilpasses alt det, som formgiver vores hverdag. Bostik er en del af kemikoncernen Arkema.