Our main brands

Bostik Worldwide

Bostik around the world

top

Bostik lancerer nu 3050 Fine plus, en hurtigthærdende universal-spartelmasse, der er miljøvenlig og fugtskadestabil. Perfekt til udjævninger, faldopbygning og reparationer i lag op til 10 mm. Spartelmassens letanvendelighed og fine konsistens giver en fantastisk glat overflade med et perfekt slutresultat, som desuden er gangbar efter kun 60 min.

3050 Fine Plus fungerer fint som finspartel på indspartlede eller indstøbte gulvvarmeslanger samt til mindre reparationer på gulv og væg. Passer til forskellige typer af faste og rene underlag som beton, klinker, PVC, linoleum og gulvspånplader. Primerfri på rene faste og ikke-sugende underlag.

For at imødekomme byggebranchens krav om kvalitet og holdbarhed er 3050 Fine Plus fugtskadestabil og miljøvenlig. Den miljømæssigt forsvarlige forpakning er et trin på vejen mod målsætningen om bæredygtige forpakninger, der let kan genbruges.

”Vi arbejder hårdt for at gøre vore kunders arbejde lettere. Vores nye, letanvendelige universalhåndspartelmasse er udviklet med tanke på fagfolk og deres krav om produktets applikeringsegenskaber.”
Jenny Lundegard, produktchef, Bostik Nordics

Om Bostik
Bostik er en af verdens førende specialister inden for industriel produktion samt på bygge- og forbrugermarkedet. Bostik har i mere end et århundrede skabt innovative og intelligente løsninger, der kan tilpasses alt det, som formgiver vores hverdag. Bostik er en del af kemikoncernen Arkema.