Bostik around the world

 Our main brands

Bostik Flex Rapid Plus er en cementbaseret håndspartelmasse i en praktisk 2,5 kg spand med enkel genlukning for hurtig fyldning af huller og andre reparationer på både gulv og væg. Spartelmassen er krympefri og kan anvendes direkte uden primer på de fleste eksisterende underlag. Perfekt til samlinger og slibes efter behov

Bostik Flex Rapid Plus er en alsidig håndspartelmasse, som blandes ved behov for spartling af kanter, samling af gulvmåtter, reparation af huler på gulv og væg, faldspartling, mellem spånplader og meget mere. Spartelmassen er primerfri på rene og tørre underlag indendørs, som f.eks. beton, gips, klinker, spånplader og træ, hvilket gør, at den kan anvendes direkte uden forarbejde i lag op til 50 mm.

Takket være den hurtighærdende formula kan arbejdes genoptages efter ca. 20 minutter (afhængig af lagtykkelse og luftfugtighed). Spartelmassen giver en direkte jævn og glat overflade, men kan også slibes efter behov.

Bostik Flex Rapid er udviklet for at lette håndværkerens arbejdsproces og hverdag. Den genlukkelige spand på 2,5 kg har lang holdbarhed og kan altid findes klar ved behov for mindre spartlingsarbejder.

”Vi har set, at mange håndværkere har efterspurgt en hurtigtørrende håndspartelmasse, som let kan blandes i mindre mængder til f.eks samlinger af måttekanter og reparationsarbejde. Bostik Flex Rapid Plus er et produkt, som vi tror kommer til at få en åbenbar plads i hver gulvlæggers bil”

Jenny Lundegård, produktchef, Bostik Nordic.

Om Bostik

Bostik er en af verdens førende specialister inden for industriel produktion samt på bygge- og forbrugermarkedet. Bostik har i mere end et århundrede skabt innovative og intelligente løsninger, der kan tilpasses alt det, som formgiver vores hverdag. Bostik er en del af kemikoncernen Arkema.

Flex Rapid Plus

Læs mere
30619406_Flex_Rapid_Plus_2.5kg_640x480px.jpg
30619406_Flex_Rapid_Plus_2.5kg_640x480px.jpg

Flex Rapid Plus - Sales Sheet

Download
Flex_Rapid_Plus_News.jpg
Flex_Rapid_Plus_News.jpg
Top