Brands and countries

Tag dit flise- eller klinkeprojekt til det næste niveau med Bostiks nye cementbaserede fugemasser MULTI GROUT PLUS og FLEX GROUT PLUS. I kombination med kvalitetssilikonen S755 SILICONE BATH & KITCHEN P får du de bedste betingelser for at skabe flisebeklædt overflader af højeste kvalitet med perfekt farvematch.

Vælg mellem 12 populære farver til væg-/gulvfuger og silikonefuger til badeværelser, køkkener og andre keramiske fliseoverflader. Alle produkter er udviklet til at modstå intensiv brug og er desuden smudsafvisende.

"Endelig kan vi præsentere vores nye slidstærke og brugervenlige fugemasser. Sammen med vores førsteklasses silikone og vores sortiment af klæbemidler og vådrumsmembraner tilbyder vi nu et komplet system til håndværkeren – i flere farver." 

Dorthe Vogt Johnsen, produktchef Tiling & Wetroom, Bostik Nordic.

MULTI GROUT PLUS – NYHED!

Polymermodificeret cementbaseret fugemasse med høj slidstyrke samt vand- og smudsafvisende egenskaber. Multi Grout Plus har en ekstra fin struktur og er velegnet til projekter med eksempelvis mosaikker eller keramik. Fugemassen er fleksibel og nem at påføre og også nem at rengøre.
Kommer i 5kg og 20kg poser.

FLEX GROUT PLUS – NYHED!

Hurtigthærdende cementbaseret fugemasse med høj slidstyrke samt vand- og smudsafvisende egenskaber. Flex Grout Plus har en fin struktur og er velegnet til projekter med fx keramiske fliser, natursten eller granit. Fugemassen har en fleksibel fugebredde på 2-20 mm og er nem at rengøre.
Kommer i 5kg og 20kg poser.

SILICONE BATH & KITCHEN P – NYE FARVER!

Førsteklasses silikone til sanitets- og byggefuger. S755 SILICONE BATH & KITCHEN er en yderst skimmelresistent fugemasse, der modstår fugt, UV-stråling og korrosion fra metaller. Den høje kvalitet giver en lang holdbarhed – og gør produktet til et sikkert og pålideligt valg

Produkter

bostik-nordic-product-image-640x480-Multi-Grout-Plus-20kg.jpg
bostik-nordic-product-image-640x480-Multi-Grout-Plus-20kg.jpg
Multi Grout Plus
  • Product
Cementbaseret fugemasse med ekstra fin struktur – særligt egnet til sugende keramiske fliser
bostik-nordic-product-image-640x480-Flex-Grout-Plus-20kg.jpg
bostik-nordic-product-image-640x480-Flex-Grout-Plus-20kg.jpg
Flex Grout Plus
  • Product
Hurtigthærdende, cementbaseret fugemasse – særlig egnet til ikke-sugende keramiske fliser
bostik-nordic-product-image-640x480-S755-SILICONE-BATH-AND_KITCHEN-P_300ML.jpg
bostik-nordic-product-image-640x480-S755-SILICONE-BATH-AND_KITCHEN-P_300ML.jpg
S755 Silicone Bath & Kitchen P
  • Product
Premiumsilikone til sanitet - og byggefuger

Brochure

Download
bostik-nordic-multi-flex-grout-plus-s755.jpg
Top