Our main brands

Bostik Wereldwijd

Bostik around the world

Top

We investeerden niet alleen in de ontwikkeling van een nieuwe generatie hoog duurzame producten; ook in ons productieproces, onze logistiek en bedrijfsvoering maken we steeds meer ‘groene’ keuzes.

Zo is ons eigen Centre of Excellence gebouwd en gecertificeerd volgens de hoogste klasse van luchtdichtheid, wekken we duurzame energie op dankzij een warmtepomp en zonnepanelen en rijden onze heftrucks elektrisch. Daarnaast beschikken we over zes gloednieuwe vrachtwagens die op synthetische diesel (een milieuvriendelijk alternatief) rijden en wordt een groot deel van onze producten niet over de weg, maar over water of per trein vervoerd.

In april 2019 werd onze inzet op het gebied van duurzaamheid beloond met de Lean & Green Star. Een mooie erkenning voor het verminderen van meer dan twintig procent van onze CO2-uitstoot.

Natuurlijk gaan we door met het milieuvriendelijker maken van onze producten en processen. Op dit moment onderzoeken we de recycling mogelijkheden voor onze producten, zodat we in de toekomst nog milieuvriendelijker kunnen werken. Zo blijven we ons inzetten voor de wereld van morgen.

Samen met Bostik klaar voor de Toekomst!!

Maak kennis met deze nieuwe generatie hoogwaardige, duurzame producten van Bostik en bouw als professional slim aan een betere wereld.