Brands and countries

Eksklusiv Bostik-teknik

STIX A600 EVOLUTION er baseret på den eksklusive Bostik-teknik: GLASS BALL TECHNOLOGY, fremstillet af mikrosfærer af glas i kombination med specielt udvalgte dispersioner og andre råvarer.

Denne teknik gør det muligt markant at mindske produkternes densitet, samtidig med at produkterne bibeholder deres høje ydeevne. Det betyder, at over 20 % overflade kan dækkes med samme vægtmængde som en almindelig blød gulvlim.

Lav densitet betyder nem anvendelse

Konsistensen af STIX A600 EVOLUTION giver en blød og smidig påføring, som nemt kan anvendes og bearbejdes. Vores teknik betyder også et lettere materiale, som bidrager til et bedre arbejdsmiljø på grund af den enklere håndtering. Den lavere densitet giver desuden en positiv effekt på den samlede omkostning og mindsker udslippet af kuldioxid fra transporten.

Stærk miljøtilgang

BOSTIK STIX A600 EVOLUTION er meget lav-emitterende, hvilket bidrager til at bevare byggeriets luftkvalitet indendørs. Produktet er certificeret med EC1 Plus i henhold til EMICODE-protokollen og har desuden M1- og A+-certificeringer. BOSTIK STIX A600 EVOLUTION opfylder kravene i grønne klassificeringssystemer til byggeri, som f.eks. LEED og BREEAM, og fremstillet uden opløsningsmidler, ftalater og isocyanater.

BOSTIK STIX A600 EVOLUTION er fremstillet af 35 % organiske bæredygtige råvarer, dvs. bindemiddel og blødgøringsmiddel af vegetabilsk oprindelse. Det gør det muligt at mindske anvendelsen af oliebaserede råvarer og dermed mindske kuldioxidaftrykket gennem livscyklussen.

BOSTIK STIX A600 EVOLUTION er emballeret i en delvist genbrugt spand af PCR-plast. Brugen af genbrugt materiale i emballagen bidrager også til at mindske produkternes kuldioxidaftryk i hele deres livscyklus. Læs mere om vores nye emballager her!

Top