Alle websteder

Skiftet til PCR-emballage er en vigtig del af Bostiks bæredygtighedsrejse

Der produceres 58 millioner tons plastik i Europa hvert år – og emballage udgør omkring 40 %. Brug af PCR-plast i emballage giver mindre nyfremstillet plast, samt lavere energiforbrug og mindre spild, uden at det ændrer på produkternes funktionalitet. Bostik arbejder på at øge antallet af produkter med PCR-emballage og sigter mod, at 100 % af alle patroner og spande skal indeholde PCR-plast i 2030.

PCR står for Post-Consumer Recycled og er plast, der er blevet genanvendt efter kundernes brug. PCR-plast kommer fra genanvendelse af eksisterende plast såsom PET-flasker, PP-yoghurtbægre eller HDPE-shampooflasker, dvs. almindeligt plastaffald fra husholdningen.

Bostiks PCR-emballage består af mindst 30 % PCR i vores patroner og 35 % i vores spande. Den anvendte PCR er polypropylenplast (PP) til spande og højdensitetspolyethylen (HDPE) til patroner.

De fleste af Bostiks PCR-pakker er grå, og alle er mærket med et PCR-symbol. Nedenfor er eksempler på produkter, der allerede har emballage med PCR-indhold:

Brugen af genanvendt plast ændrer ikke på kvaliteten eller ydeevnen. Faktisk er den strukturelle integritet af genanvendt plast ofte den samme som for ny plast. Med andre ord har genanvendt plast samme grad af beskyttelse, barriereegenskaber, styrkeegenskaber og holdbarhed som ny plast.

Bæredygtig emballage - Spørgsmål og svar

Oplev Mere
bostik-nordic-en-sustainability-pcr.jpg

Certificeringer, etiketter og documentation

Oplev Mere
bostik-nordic-banner-sustainability.jpg

Gråt har aldrig været så grønt

Oplev Mere
Proxima_Banner_640x480_ofr-recycled.jpg

Bostik baner vejen for mere bæredygtighed

Oplev Mere
bostik-global-sustainability-image-640x480.png
Top