Bostik around the world

Marcile noastre

Segment de aplicare Spuma poliuretanica expandabila

Spuma poliuretanica este unul dintre cele mai versatile materiale de montaj si izolare. Spumele poliuretanice din industria de constructii au un rol important in imbunatatirea performantei cladirii: sustenabilitatea.

În prezent, spumele poliuretanice expandabile sunt utilizate atat pentru izolarea termica si fonica, cat si pentru etanseitatea la curentii de aer. Prin urmare, acestea imbunatatesc semnificativ eficienta energetica a cladirilor. Energia pierduta prin pereti, acoperisuri si ferestre este cea mai mare risipa de energie din majoritatea cladirilor. Pierderea de energie inseamna costuri suplimentare de exploatare si scaderea nivelului de confort, pe langa o amprenta de carbon marita. 

Asistenta si explicatii

Caracteristicile produsului si performantele tuturor acestor produse sunt dezvoltate si optimizate in stransa colaborare cu profesionistii care utilizeaza aceste produse. Astfel, ne asiguram ca utilizatorii casnici si profesionistii vor aplica un produs de inalta calitate in cel mai convenabil mod, cu rezultate maxime.

Pentru mai multe informatii, am creat brosura „Expanding Foam” (Spuma poliuretanica expandabila), in care prezentam tipurile de certificari si intreaga gama de aplicatii. Reprezentantii nostri tehnici sunt disponibili in permanenta pentru a va raspunde la intrebarile tehnice si a va recomanda produse.  

Vedeti mai mult

Economie de Energie & Etansare

Vedeti mai mult
GROUP IMAGE ENERGY SAVING  AIRTIGHT.jpg
GROUP IMAGE ENERGY SAVING AIRTIGHT.jpg

Gradina si amenajarea spatiilor verzi

Vedeti mai mult
garden-landscaping_640x480.jpg
garden-landscaping_640x480.jpg
Top