Bostik around the world

Marcile noastre

Segment de aplicare Materiale pentru acoperis

Pentru aplicatiile in zona acoperisurilor Bostik ofera solutii performante pentru etansare si lipire, inclusiv pentru instalari de acoperisuri, elemente auxiliare si tigle pentru acoperis. Etansantii pentru acoperis sunt recomandati si pentru utilizarea pe structuri, fascii, coame sau elemente de trecere. Fiind usor de aplicat, etansantii butilici pot umple chiar si cele mai inguste goluri si se pot lipi de majoritatea materialelor de constructie, fiind ideali pentru repararea fisurilor.

Pentru a putea functiona chiar si in cele mai aspre conditii de vreme, gama inegalabila de etansanti Bostik pentru sistemele de acoperisuri este proiectata pentru a fi rezistenta si durabila. Adezivii si izolantii nostri pentru sistemele de acoperisuri sunt rezistenti, fiabili si usor de utilizat. Acesti adezivi si izolanti imbunatatesc si aspectul general al sistemelor de acoperisuri. 

Asistenta si explicatii

Pentru segmentul Solutii pentru Acoperis, am creat un portofoliu larg de adezivi cu caracteristici diverse de performanta, proiectat pentru a raspunde nevoilor unice si exigente ale oricarei lucrari. Fiind capabili sa ofere o lipire perfecta de fiecare data, acesti adezivi sunt produse de incredere pentru fiecare proiect.

Dorim sa va oferim cea mai buna garantie pentru etansantul pentru acoperis. In plus, produsele noastre au fost supuse unor testari riguroase pentru a fi validate de Institutul Sealant, Waterproofing and Restoration (SWRI) (Institutul de etansare, impermeabilizare si restaurare).

Portofoliu

În general, Bostik ofera trei tipuri de etansanti, avand beneficii si limitari si fiind destinate pentru diverse aplicatii. Va putem oferi:

  • Etansanti poliuretanici (PU): Oferim izolanti poliuretanici cu un continut scazut de solventi si miros specific, pentru o varietate larga de aplicatii pentru acoperis. Calitatea elastomerica pentru izolantii nostri PU ofera o etansare durabila, fara contractie si cu o rezistenta ridicata la expunerea prelungita la conditii meteorologice extreme sau raze ultraviolete.
  • Etansanti bituminosi: Izolantii nostri cauciucati pe baza de bitum sunt ideali pentru repararea golurilor, a materialelor din tabla pentru acoperis, a elementelor de margine si a burlanelor.
  • Etansantii butilici: Oferim solutii inteligente pentru etansarea acoperisului, iar produsele noastre sunt cunoscute pentru capacitatile lor de impermeabilizare si de rezistenta la intemperii. 

Vedeti mai mult

Economie de Energie & Etansare

Vedeti mai mult
GROUP IMAGE ENERGY SAVING  AIRTIGHT.jpg
GROUP IMAGE ENERGY SAVING AIRTIGHT.jpg

Gradina si amenajarea spatiilor verzi

Vedeti mai mult
garden-landscaping_640x480.jpg
garden-landscaping_640x480.jpg
Top