Bostik around the world

Marcile noastre

Segment de aplicare Produse de fixare si adezivi

Usurinta in aplicare si economisirea timpului sunt principiile de baza pentru produsele din aceasta categorie de utilizare. De la formulele standard la solutiile inovatoare unice, cum sunt adezivii complet transparenti pentru fixare, adezivii cu intarire rapida sau adezivii cu rezistenta foarte mare. Majoritatea produselor din aceasta gama sunt certificate VOC A+, in conformitate cu cerintele din Franta, iar unele au si certificari EMICODE si M1, in sistemul finlandez.

Bostik ofera si un concept unic pentru lipirea placilor HPL si lipirea panourilor izolante pentru proiectele EIFS/ETICS. Produse unice de calitate superioara si complet certificate. Aceste produse pot fi gasite in segmentul de aplicare Bostik „Panouri si Izolare”.

De la plinte si panouri decorative pentru pereti, pana la benzi de fixare si canturi pentru treptele scarii, utilizarile potentiale ale adezivilor de montaj sunt aproape infinite. Formulele noastre unice ofera aderenta excelenta si fixare de la prima aplicare, eliminand fixarea mecanica cu suruburi, cuie sau nituri.  

Asistenta si explicatii

Pentru segmentul de aplicare Produse de fixare si adezivi, am creat adezivi pentru montajul unei game aparent infinite de obiecte si suprafete, iar unele dintre produsele noastre isi pastreaza aceasta aderenta exceptionala sub apa sau in conditii meteorologice nefavorabile. Am proiectat, de asemenea, produse care pot lipi suprafete impermeabile sau netede.

Indiferent daca aplicati pe suprafete din sticla, plastic, metal, beton, tencuiala, piatra sau lemn, solutiile noastre garanteaza fixarea superioara si umplerea golurilor.

Caracteristicile si performantele acestor adezivi sunt dezvoltate si optimizate in stransa colaborare cu profesionistii din domeniu. Astfel, ne asiguram ca puteti aplica un produs de inalta calitate in cel mai convenabil mod, cu rezultate maxime. 

Vedeti mai mult

Economie de Energie & Etansare

Vedeti mai mult
GROUP IMAGE ENERGY SAVING  AIRTIGHT.jpg
GROUP IMAGE ENERGY SAVING AIRTIGHT.jpg

Gradina si amenajarea spatiilor verzi

Vedeti mai mult
garden-landscaping_640x480.jpg
garden-landscaping_640x480.jpg
Top