Bostik around the world

Marcile noastre

Segmentul de aplicatii Gradina si amenajarea spatiilor verzi

Pentru constructia, de exemplu, a zidurilor de piatra (decorative), a ghivecelor de flori si a marginilor iazului, va oferim adezivi puternici, rezistenti la intemperii, care pot fi utilizati fara probleme in aplicatii pe beton si piatra naturala. În plus, acesti izolanti sunt recomandati pentru etansarea rosturilor dintre placile de piatra naturala, printre altele.

Materiale tip mortar

Pentru a impiedica cresterea buruienilor pe terasa si pavaj, va oferim materialele noastre de imbinare. De asemenea, materialele de imbinare ofera gradinii un aspect decorativ placut. Indiferent daca este o aplicatie pentru amenajarea gradinii, pentru o alee in gradina, o terasa sau o aplicatie pentru un trotuar, Bostik are solutia potrivita.  

Produse pentru fundatie

Pentru constructia corecta a fundatiei de sub o terasa sau un pavaj, puteti utiliza, printre altele, un mortar de drenaj gata de utilizare sau un etansant pentru tratarea fisurilor. Cu aceste produse, beneficiati de stabilitatea substratului si de un drenaj bun al apei (de ploaie) sub terasa si/sau pavaj.

Produse de intretinere

Cu produsele de intretinere Bostik, puteti pastra aspectul nou al pavajul decorativ.

Produse de pre-tratare si curatare Bostik

Produsele sunt incluse intr-un sistem complet de solutii de grunduire si adezivi pentru gradina si amenajarea spatiilor verzi,ce contribuie la o lipire de calitate superioara. Oferim, de asemenea, produse de curatare pentru diverse aplicatii.

Pistoale de lipit Bostik

Bostik va ofera o gama de pistoale, cu ajutorul carora puteti prelucra cu usurinta adezivii Bostik pentru gradina si spatii verzi. 

Asistenta si explicatii

Caracteristicile produsului si performantele tuturor acestor produse sunt dezvoltate si optimizate in stransa colaborare cu profesionisti in amenajarea si planificarea peisajului. Vedeti mai mult din gama noastra de ​Gradina si amenajarea spatiilor verzi.  

Vedeti mai mult

Economie de Energie & Etansare

Vedeti mai mult
GROUP IMAGE ENERGY SAVING  AIRTIGHT.jpg
GROUP IMAGE ENERGY SAVING AIRTIGHT.jpg
Top