Bostik around the world

Marcile noastre

Segment de aplicare Protectie impotriva incendiilor

Portofoliul Bostik de solutii pentru protectia pasiva impotriva incendiilor include produse complet certificate pentru imbinari lineare, EN 1366-4, si pentru trecerile prin pereti si tavane, EN 1366-3. Protectia pasiva impotriva incendiilor in cladiri este o parte integranta a protectiei structurale si sigurantei impotriva incendiilor. Protectia pasiva impotriva incendiilor are scopul de a izola focul sau de a incetini raspandirea acestuia prin intermediul peretilor, al pardoselilor si al usilor rezistente la foc, precum si prin prevenirea prabusirii premature a structurilor esentiale, cum ar fi structurile de rezistenta din coloane si grinzi, in timpul unui incendiu. Compartimentele mai mici de incendiu, care pot include una sau mai multe camere sau etaje, previn sau incetinesc raspandirea focului din camera in care s-a declansat in alte spatii ale cladirii. Acest sistem limiteaza deteriorarea cladirii si ofera persoanelor aflate in interior mai mult timp sa evacueze sau sa ajunga in zona de siguranta.

Scopul sistemelor de protectia pasiva impotriva incendiilor este acela de a ne asigura ca focul este izolat intr-un anumit compartiment de foc , iar capacitatea structurilor de rezistenta expuse la foc nu atinge nivelul critic. Pentru aceasta, la proiectarea si construirea sistemelor este utilizata o gama larga de materiale.

Produsele pentru protectia pasiva impotriva incendiilor incluse in constructia unei cladiri au rolul principal de a reduce raspandirea flacarilor, a caldurii si a fumului si, astfel, de a imbunatati siguranta in caz de incendiu: 

  • Protectia pasiva impotriva incendiilor salveaza vieti 
  • Protectia pasiva impotriva incendiilor reduce pagubele materiale 
  • Protectia pasiva impotriva incendiilor reduce pierderile afacerii. 
  • Protectia pasiva impotriva incendiilor protejeaza constructia cladirilor 

Asistenta si explicatii

Pentru mai multe informatii, am creat brosura „Passive Protection” (Protectia pasiva impotriva incendiilor), in care explicam tipurile de certificari si intreaga gama de aplicatii. Reprezentantii nostri tehnici sunt disponibili in permanenta pentru a va raspunde la intrebarile tehnice si a va recomanda produse.

Echipele de ingineri care au in vedere securitatea la incendiu sunt asigurati ca produsele noastre au fost supuse unor incercari specifice riguroase pentru a obtine rezultate de inalta calitate. 

Vedeti mai mult

Economie de Energie & Etansare

Vedeti mai mult
GROUP IMAGE ENERGY SAVING  AIRTIGHT.jpg
GROUP IMAGE ENERGY SAVING AIRTIGHT.jpg

Gradina si amenajarea spatiilor verzi

Vedeti mai mult
garden-landscaping_640x480.jpg
garden-landscaping_640x480.jpg
Top