Varemærker og lande

Bostik har taget en overordnet tilgang til sit gulvlimssortiment og har i tæt samarbejde med gulvlæggere udviklet 11 produkter, der forenkler og forbedrer limning af gulve.

Bostik har taget en overordnet tilgang til sit gulvlimssortiment og har i tæt samarbejde med gulvlæggere udviklet 11 produkter, der forenkler og forbedrer limning af gulve.

I sammenligning med det tidligere sortiment er produkternes anvendelsesområde blevet udvidet og dækker tilsammen de fleste behov, der kan opstå ved gulvlimning. Sortimentet omfatter lim til bløde gulve og trægulve, men også specialtape til PVC-trapper, vådrumsfliser og trappebeslag.

Samtlige produkter er optimeret til store belastninger i kritiske miljøer såsom skoler, hospitaler, butikker og på arbejdspladser. Baseret på lang erfaring har produkterne en pålidelig jævn kvalitet spand efter spand, hvilket giver gulvlæggere tryghed.

Sortimentet omfatter sammenlagt 11 nye gulvlime, hvoraf nogle er specielt fremragende:

STIX A800 Premium er flagskibet inden for bløde gulvlime. Den er ekstremt alsidig og fungerer med de fleste typer af gulvmateriale.  En stærk begyndelseshæfteevne og hurtig styrketilvækst gør produktet let at håndtere og holdbar over tid.

STIX A600 Evolution er udviklet med en innovativ teknologi -  Glassball Technology  - som indebærer, at en 10-liters spand er næsten 3 kg lettere end traditionel gulvlim. Arbejdsbelastningen mindskes, og en højere trækstyrke bidrager, sammen med en høj andel af vedvarende råvarer, til en gulvlim med minimal miljøbelastning.

STIX A555 Ultra er det økonomiske alternativ med høj limstyrke og gode påføringsegenskaper. Et fremragende valg til projekter med f.eks. vinyltæpper, LVT og gummi på store overflader.

Størstedelen af spandene i sortimentet er produceret af grå forbrugergenbrugt plastik, og samtlige produkter er miljømærkede. Resultatet bidrager til et bedre arbejdsmiljø både for gulvlæggere og for slutbrugere.

”Med disse 11 produkter dækker vi de fleste anvendelsesområder, samtidig med at vi holder antallet af varer nede for at forenkle hverdagen for vore kunder. Sortimentet har generelt en meget høj ydeevne. Ved at holde fokus på kvalitet vil vi hjælpe til med at skabe gulve, som holder længere uden at skulle udskiftes. Dette, sammen med vores nye, miljøvenligere emballage, gør, at produkterne bidrager til en mere holdbar fremtid.”

Jenny Lundegård, Product Manager Flooring Bostik Nordic

Om Bostik

Bostik er en af verdens førende specialister inden for industriel produktion samt på bygge- og forbrugermarkedet. Bostik har i mere end et århundrede skabt innovative og intelligente løsninger, der kan tilpasses alt det, som formgiver vores hverdag. Bostik er en del af kemikoncernen Arkema.

Mere om dette

One Flooring Range Brochure

Download
bostik-sweden-product-image-one-flooring-range-640x480.jpg

One Flooring Range Guide

Download
bostik-sweden-image-flooring-adhesive-stix-a800-640x480.jpg

Limguider

Bostik Forbo Limguide

LÆS HER
yellow-gecko-teaser_640x480_2.png

Bostik Gerflor Limguide

LÆS HER
white_teaser_640x480.jpg

Bostik Tarkett Limguide

LÆS HER
darkblue_teaser_640x480.jpg

Oplev Mere

Gråt har aldrig været så grønt

Oplev mere
Proxima_Banner_640x480_ofr-recycled.jpg

En ny generation af bløde gulvlim

Oplev mere
Bostik-Image-Stix-A600-Header-640x480.png

Parketlim

Oplev Mere
bostik-sweden-image-hardwood-flooring-adhesive.jpg

Montering af Bløde Gulve

Oplev Mere
bostik-sweden-image-flooring-adhesive-stix-a800-640x480.jpg
Top