Markalar ve ülkeler

Arkema'nın özel yapıştırıcılar konusunda uzman markası Bostik, 1903 yılından beri düzenlenen bisiklet yarışı Tour de France’ın 4. kez resmi ortağı oldu.  
İnşaat, tüketici ve endüstriyel pazarlarda dünyanın önde gelen yapıştırıcı uzmanı Bostik, dünyanın en simgeleşmiş bisiklet etkinliği olan Tour de France ile resmi ortağını sürdürdüğünü duyurdu. 2018 yılında dördüncü kez devam eden sponsorluk anlaşmasıyla Bostik, dünya genelinde önemli bir izleyici kitlesine ulaşmış oldu.
7 Temmuz'da 105. kez start alan Tour de France, Fransa'nın Noirmoutier-en-l'Île şehrinde başladı. 22 takımın 176 sürücüsü, 3 bin 329 kilometrelik rota boyunca 21 etapta yarışacak.  Dünya bisiklet tarihindeki en zorlu parkurları aşacak olan yarışmacılar, bitiş çizgisini 29 Temmuz'da Paris'te Champs-Élysées'de geçecekler. 
190 farklı ülkede yaklaşık 100 televizyon kanalının, tahminen 22 bin saatlik bir yayın kapsamında yarışmaya yer vermesi bekleniyor. Buna ek olarak, Tour de France resmi web sitesinin Temmuz ayı boyunca, 16 milyon farklı ziyaretçiyi çekeceği ve 6 milyon 5 yüz bin hayranın da yarışmanın sosyal medya hesaplarını izleyeceği öngörülüyor. 
Bostik, rota boyunca yüksek marka görünürlüğü sağlayacak. Tour'un çevrimiçi ve çevrimdışı yayınlarında yer alarak, kurumsal müşteri ağırlama etkinlikleri düzenleyecek. Mağaza içi kampanyaları ve satış noktalarındaki özel stantlarla uluslararası pazarlardaki yerini alıp bir dizi promosyon fırsatı yaratacak.
Bostik Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Vincent Legros, sponsorluk anlaşmaları hakkında,  "Dünyanın en popüler üç büyük spor olayı arasında yer alan Tour de France ile olan ilişkimizi güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ortaklığın devamı hem marka görünürlüğümüzü arttırmamız hem de dünyadaki yeni ve mevcut kitlelere ulaşmamız için benzersiz bir fırsat sunuyor" dedi.
Arkema şirketi olan Bostik hakkında…
Bostik, endüstriyel üretim, inşaat ve tüketici pazarlarında önde gelen küresel yapıştırıcı uzmanıdır. Bir asırdan fazla bir süredir, insanların günlük yaşamlarında karşılaştıkları güçlüklere, daha akıllı ve uyumlu yenilikçi yapıştırıcı çözümler geliştirmektedir. Beşikten mezara, evden ofise, Bostik akıllı yapıştırıcıları her yerde bulunabilir. Şirket, 2 milyar euro’luk cirosu ve 6 bin çalışanıyla 50’den fazla ülkede faaliyette bulunmaktadır. 
Bostik Türkiye de, yapı ve endüstri sektöründe sızdırmazlık, yapıştırıcı ve yapı kimyasalları alanlarında çok güçlü bir marka olmakla beraber çok geniş bir ürün portföyüne sahiptir. Bostik’in, İnegöl ve Çorlu’da birer üretim tesisi bulunuyor. www.bostik.com.tr
Arkema hakkında…
Bir malzeme tasarımcısı ve yenilikçi çözümler üreticisi olarak Arkema, malzemeleri şekillendirerek yeni kullanım alanları yaratır. Dengeli iş portföyümüz, yüksek performanslı malzemeleri, endüstriyel ihtisasları ve kaplama çözümlerini kapsamaktadır. Dünyaca tanınmış markalarımız hizmet verdiğimiz pazarların liderleri arasındadır. 2017 yılında 8,3 milyar euro 'luk cirosu ile dünya çapında yaklaşık 20 bin çalışanıyla 55 kadar ülkede faaliyet göstermektedir. Tüm ortaklarımızla aktif işbirliği taahhüt ediyoruz. Kuzey Amerika, Fransa ve Asya'daki araştırma merkezlerimiz, biyo-esaslı ürünler, yeni enerjiler, su yönetimi, elektronik çözümler, hafif malzemeler ve tasarım, ev verimliliği ve yalıtım alanındaki gelişmelere odaklanmaktadır. www.arkema.com
Bilgi İçin: Aytekin BATMAZ / Medya Point İletişim
Tel: (212) 221 58 39 / GSM: (543) 780 37 68 abatmaz@medyapoint.com
Top